Atatürk Viyadüğü ışıl ışıl

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, Atatürk Viyadüğü’nde yaya ulaşımını daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek adına gerçekleştirdiği Yaya Yolu Genişletme çalışmalarının ardından Çerkezköy Belediyesi de aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Atatürk Viyadüğü ışıl ışıl
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Haziran 2022 Pazartesi 12:37

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Viyadüğümüzde çalışmalar tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, öncelikle baskı beton kaldırım yapım çalışmalarını gerçekleştirdi. Ardından kaldırım korkuluklarının montajı yapıldı. Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının ardından yol çizgileri çizildi. Akabinde Çerkezköy Belediyesi tarafından projenin son adımı olan aydınlatma çalışmaları gerçekleştirildi” ifadelerini kullandı.

2 METRE OLDU

Proje ile Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımının da yapıldığını sözlerine ekleyen Akay, “Yapılan çalışmalar ile mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturuldu. Tamamlanan çalışmalar sonucunda vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilir hale geldiler. Atatürk Viyadüğü’nün ışıl ışıl son hali kentimize çok yakıştı” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.