Atatürk Viyadüğü’nde çalışmalar başlıyor

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin yapım çalışmaları öncesinde ilk değerlendirme toplantısı, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Atatürk Viyadüğü’nde çalışmalar başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Ekim 2021 Çarşamba 13:17

Proje kapsamında mevcut genleşme derzleri değiştirilerek, Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımı yapılacak. Mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturulacak. Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin 75 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Nedim Yılancı, Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı temsilcileri, Devlet Demir Yolları temsilcileri, yüklenici firma temsilcileri, proje müellifleri ve proje kontrol mühendisleri katıldı. Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin ihalesinin gerçekleştirildiği ve yer tesliminin de yapıldığı kaydedilen toplantıda, planlanan tüm çalışmalar genel hatları ile ele alındı.

   Değerlendirme toplantısında ayrıca çalışmalar esnasında alınması gereken güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri de detaylı bir şekilde görüşüldü   8 Ekim Cuma günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda tüm kurum ve kuruluşlarının katılımıyla yapılacak ikinci değerlendirme toplantısının ardından yapım çalışmalarına başlanılması planlanıyor.     

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.