Atatürk Viyadüğü’nde çalışmalar devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, Atatürk Viyadüğü’nde yaya ulaşımını daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek adına başlattığı Yaya Yolu Genişletme çalışmaları devam ediyor.

Atatürk Viyadüğü’nde çalışmalar devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Ocak 2022 Çarşamba 11:20

2 METREYE ÇIKARILIYOR

   Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Viyadüğümüzde gerekli güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri kapsamında çalışmalar sürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, trafiğe kapalı kısımda baskı beton kaldırım yapım çalışmalarını tamamlamak üzere. Ardından kaldırım korkuluklarının montajı yapılacak ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştirilecek. Ekipler çalışmaların tamamlandığı kısmı trafiğe açtıktan sonra, çalışmalar diğer kısımda aynı şekilde sürecek. Yapılan çalışmalar ile mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturuluyor. Projenin tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecekler” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.