Ateş'den ÇTSO'ya ziyaret

SP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arslan Ateş, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetimini ziyaret ederek, projelerini anlattı...

Ateş'den ÇTSO'ya ziyaret
25 Mart 2014 Salı 07:59

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arslan Ateş, ÇTSO'yu (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) ziyaret etti. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Ateş, projelerini anlatarak destek istedi. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, seçimlerde SP'lilere başarılar dileyerek, "Hayırlısı olsun" dedi.
SP'LİLER ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ
SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya ile birlikte ÇTSO'ya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arslan Ateş'i ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin İle Yönetim Kurulu üyeleri misafir etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ateş Arslan 30 Mart'da yapılacak olan seçimler öncesi Tekirdağ için planladığı projelerinden öne çıkanları anlattığı ziyarette, belediye Başkanlarının emanetçi olduğunu 5 yıl sonra bu emaneti en iyi şekilde devretmek için aldıklarını söyledi.
Tekirdağ için hazırladıkları projelerin patentli projeler olduğunu anlatan Ateş, "Rakiplerimiz bu projelerimizi bizden sonra kendi projeleri arasına koydular. Biz patentli olmasına rağmen Tekirdağ kazanacağı için almalarında bir sakınca görmedik" dedi. Projelerinden birinin Tekirdağ Deniz Otobüsleri Projesi olduğunu anımsatan Ateş, "Tekirdağ ihmal edilmiş. Merkez öyle olmuş ki trafikte 45 dakika kalıyorsunuz" dedi. Ateş, Belediye Başkanı olduğu zaman vatandaşın bütçesine katkı yapacak çalışmalar içerisine de gireceğini belirterek, atık su ücreti almayacağını kaydetti.
Ziyaret sırasında SP adaylarına başarılar dileyen ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva "Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Bize değer verip geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi. (

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.