Atık pil toplama kampanyası sona erdi

Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TAB ( Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ) arasında yapılan ‘Atık Pillerin Tekirdağ İlinde Kapaklı İlçesinde Ayrı Toplanması, Taşınması ve Bertaraf Proje Uygulama Protokolü’ doğrultusunda Tekirdağ İli Kapsamında İlköğretim Okulları, Ortaöğretim Okulları ve Liseler arasında ‘Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası’ tamamlandı

Atık pil toplama kampanyası sona erdi
26 Mayıs 2015 Salı 17:05

 EN ÇOK KAPAKLI ANAOKULU TOPLADI

 

Tekirdağ  İli Kapsamında İlköğretim Okulları, Ortaöğretim Okulları ve Liseler arasında ‘Ödüllü Atık Pil Toplama  Kampanyası’ tamamlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı İlçemizde bulunan okullarımızdan toplanan 564 Kg atık pil Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Büyükşehir  Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı yetkililerine  teslim edilmiştir. İlçemizde en çok Atık Pil Toplayan Okulumuz Kapaklı Ana Okulu Olmuştur” dedi.

 

KATKI SAĞLADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

 

Mandalı konuşmasının sonunda ise, “Çevreye olan duyarlılıklarından dolayı sadece öğrencilerimize değil öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve tüm okullarımıza teşekkür ediyor ve onları kutluyorum. Bir adet küçük pilin 4 metreküp toprağı zehirlediğinden yola çıkarsak bunların çevre ve insan sağlığına ne kadar zarar verdiğini düşünürsek bu kampanyamızla çevreye, insana, çocuklarımıza çok büyük katkılar sağladığımızı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.