Atık Toplama Kampanyalarında Dereceye Giren Okullara Ödülleri Verildi

Kapaklı Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) işbirliğiyle düzenlenen Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası ile TÜBİSAD işbirliğiyle düzenlenen Ödüllü Elektronik Atık Toplama Kampanyasında dereceye giren okullara ödülleri takdim edildi.

Atık Toplama Kampanyalarında Dereceye Giren Okullara Ödülleri Verildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Ocak 2022 Salı 11:01

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve okul müdürlerinin katıldığı törende ödüllerini takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kampanyaya destek veren çevre dostu öğrenciler ve ailelerine teşekkür etti.

270 KİLO ATIK PİL TOPLANDI

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) işbirliğiyle düzenlenen Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası kapsamında 270 kilo atık pil toplandı. Karaağaç İlkokulu 75 kilo ile birinci, Gazi Ortaokulu 66 kilo ile ikinci, Pınarça Ortaokul ise 63 kilo ile üçüncü oldu.

384 KİLO ELEKTRONİK ATIK TOPLANDI

TÜBİSAD işbirliğiyle düzenlenen Ödüllü Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamında ise toplam 384 kilo atık toplandı. Yanıkağıl Okulu topladığı 350 kilo elektronik atık ile bu kategoride ilçe birincisi oldu.

Dereceye giren okul müdürlerine ödüllerini takdim eden Başkan Çetin, kampanyaya destek veren çevre dostu öğrenciler ve ailelerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.