Atıklarımızı atık getirme merkezimize teslim edelim

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, geçtiğimiz yıl Haziran ayında hizmete açılan ve 13 farklı atığın ayrıştırılıp depolandığı atık getirme merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Atıklarımızı atık getirme merkezimize teslim edelim
06 Ağustos 2018 Pazartesi 12:57

13 FARKLI KATEGORİDE ATIKLARI TOPLUYORUZ
Başkan Mandalı, yeni sanayi sitesi yanında kurulmuş olan atık getirme merkezinde incelemelerde bulundu. Atık getirme merkezi ile ayrı ayrı toplanan geri kazanılabilir atıkları diğer atıklarla karıştırmadan depolayıp geri dönüşüm merkezlerine göndermeyi amaçladıklarını belirten Başkan Mandalı, “Atık getirme merkezimizde kağıt, plastik, cam, metal, ahşap, tekstil, kurşunlu piller, pil ve akümülatörler, elektrikli ve elektronik atıklar, ilaçlar, yağlar ve hacimli atıklar olmak üzere 13 farklı kategoride atıkları topluyoruz.” dedi.

ÇEVRE BİLİNCİNİ HEM KENDİMİZE HEM DE ÇOCUKLARIMIZA KAZANDIRMALIYIZ
Bölgenin sanayi bölgesi olduğundan dolayı çevre ve hava kirliliğinin her geçen gün arttığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bizler bu olumsuz şartlardan etkilenmemek için, çevre bilincini hem kendimize hem de çocuklarımıza kazandırmalıyız. Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir çevre ve dünya bırakmak için hep birlikte atıklarımızı, atık getirme merkezimize teslim edelim. Vatandaşlarımızın da atıklar konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.” dedi ve vatandaşların, getiremeyecekleri ağır yüklü atıklarını 444 80 59 numaralı telefondan Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü arayarak evlerinden aldırabileceklerini ifade etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.