Atıksu Arıtma Tesisi için proje ihalesi yapıldı

Çerkezköy Çevre Belediyeler Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Proje Hazırlanması İşi ihalesi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye iki firma katılırken, en düşük teklifi 126.500 lira ile Mimko Mühendislik verdi.

Atıksu Arıtma Tesisi için proje ihalesi yapıldı
19 Temmuz 2011 Salı 00:00

İKİ FİRMA İKİNCİ TURA KATILDI
Çerkezköy Çevre Belediyeler Atıksu Arıtma Tesisi İhale Komisyonu tarafından Çerkezköy Çevre Belediyeler Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Proje Hazırlanması İşi ihalesi yapıldı. İki turlu yapılan ihalenin ikinci turuna yeterliliği olan iki firmanın katıldığı ihalede 126.500 lira ile en düşük teklifi veren Mimko Mühendislik, ihaleyi almaya yakın taraf olarak öne çıktı.
KAPALI ZAR USULÜ YAPILDI
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde yapılan Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Proje Hazırlanması ihalesi kapalı zarf usulü ile iki oturumda gerçekleştirildi. İki firmanın katıldığı ihalede ikinci oturumda Cema Mühendislik 235.000 liralık bir teklif verirken, Mimko Mühendislik ise 126.500 liralık bir teklif verdi. İhale Komisyonu verilen teklifleri değerlendireceğini ve kararını ihaleye katılan firmalara bildireceğini söyledi. İhale Komisyonu tarafından projenin maliyetinin yaklaşık olarak 108.420 lira olduğu da açıklandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.