Atıl durumdaki kamyon filoya kazandırıldı

Karaağaç Belediyesinden Kapaklı Belediyesine devredilen 2012 model Ford Cargo 4x2 marka 13+1 m³ kapasiteli Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp kamyonu, Kapaklı Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekiplerince araç filosuna kazandırıldı

Atıl durumdaki kamyon filoya kazandırıldı
11 Şubat 2016 Perşembe 18:02

FİLOYA DAHİL EDİLDİ

Çöp Kamyonu’nun , mevcut üst yapı sökülerek gerekli plan ve tadilat projeleri hazırlanarak 10m3 kapasiteli damper saç kasa kamyonetin montajı yapılırken, periyodik  motor bakımları, fenni muayene ve ruhsat tescil işlemleri tamamlanarak Kapaklı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü çalışmalarında kullanılmak üzere Belediye araç filosuna dahil edildi.

TESLİM ALINDIĞINDAN BERİ KULLANILMIYORDU

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapanan Karaağaç belediyemizden teslim aldığımız araç teslim alındığından beri kullanılmıyordu. Aracın 2012 model ve 17.350 km de olması , ayrıca yeni ve yıpranmamış olmasından dolayı Fen İşleri Müdürlüğümüzce yapılan değerlendirmelerden sonra aracın damperli kamyona çevrilerek tekrar fen işleri Müdürlüğümüzün çalışmalarında daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılacağı kararını aldık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde aracımızda gerekli çalışmaları yaparak  aracımızı araç filomuza kazandırdı hayırlı olsun” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.