Av sezonu 16 Ağustos'ta başlıyor

Çerkezköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Dernek Başkanı Aytekin Aykut 16 Ağustos tarihinden itibaren 2. grup memeliler yaban domuzu ve çakal avının başlayacağını duyurdu

Av sezonu 16 Ağustos'ta başlıyor
14 Ağustos 2014 Perşembe 07:01

Çerkezköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Dernek Başkanı Aytekin Aykut 16 Ağustos'ta başlayacak olan 2. grup memeliler yaban domuzu ve çakal avı için avcılara hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
2014-2015 AV SEZONU AÇILIYOR
Dernek Başkanı Aytekin Aykut 2014-2015 av sezonunun 16 Ağustos itibariyle 2. grup yaban domuzu ve çakal avı ile başlayacağını belirtirken "Bu av dönemimiz başta Çerkezköy ve civarındaki avcı ve avcı dostlarımıza, tüm Türkiye'deki avcılarımıza ve yaban dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
KUTLU VE BEREKETLİ BİR AV SEZONU DİLEDİ
Bu sezonunun kazasız bir şekilde devam tamamlanması temennisinde bulunan Çerkezköy Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Dernek Başkanı Aytekin Aykut "İnşallah bu sezonumuzu kazasız ve belasız bir şekilde tamamlarız. Şimdiden bütün avcılarımız için kutlu ve bereketli bir av sezonu olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.