Ayakları yerden kesilecek

Çerkezköy PTT Müdürlüğü'ne ve Kapaklı PTT Şubesi'ne Tekirdağ PTT Başmüdürlüğü tarafından birer adet motosiklet gönderildi. Daha önce de Çerkezköy'e bir motosiklet daha gelmişti.

Ayakları yerden kesilecek
01 Eylül 2007 Cumartesi 08:24

Çerkezköy'e gelen bu motosiklet ile motosiklet sayısı ikiye çıkarken, vatandaşlara hizmet verebilmek için kilometrelerce yol yürüyen dağıtıcılardan bir dağıtıcının daha ayakları yerden kesildi.

KAPAKLI'YA DA İKİNCİ MOTOSİKLET

Çerkezköy kadar toplu bir yapılaşması olmayan Kapaklı'da dağıtıcılık yapmak Çerkezköy'ünkünden daha fazla yürümek demekti. 3 dağıtıcısı bulunan Kapaklı PTT Şubesi'nde sadece bir motosiklet vardı. Yeni gelen motosiklet ile ikinci motosiklete kavuşan Kapaklı PTT Şubesi dağıtıcıları motosikletin gelmesine sevinirken, vatandaşlara bundan sonra daha hızlı hizmet verileceği konusunda hemfikir oldular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.