Ayan Proc açıldı

Geçtiğimiz gün Atatürk Caddesi Türk Metal Sendikası yanında Ayan Proc Av ve avcı malzemeleri ile danışmanlık şirketinin açılışı gerzekleştirildi.

Ayan Proc açıldı
21 Ağustos 2007 Salı 08:33

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'de katıldı.

HAYIRLI OLSUN

Kalabalık bir topluluğun katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninde öncelikle duala okundu ve kurban kesildi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in kurdelasını keserek açılışını gerçekleştirirken "Av konusunda bölgemiz zemin bir yer. Hayvan ve balık avcılığının yapılabilmesi için bölgemizde bol miktarda alan mevcut. Açılışı gerçekleştiren iş yeri sahibi kardeşimize hayırlı olsun, bol kazaçqnçlar, allah utandırmasın diyorum. İnşallah işleri bekledikleri ve düşündükleri gibi gider. Her zaman söylediğim gibi ben Çerkezköy'de yapılan her açılıştan mutluluk duyuyorum. Her yeni açılış ekmek kapısı ve istihdam demek. Bu anlamda iş yeri sahibi kardeşimizi de kutluyorum" dedi.

AV İLE İLGİLİ KALİTELİ TÜM MALZEMELER MEVCUT

Hayvan ve balık avı ile ilgili her türlü malzemenin satışını yapacaklarını ve satılan malzemelerin hepsinin birinci sınıf olduğunu belirten Ayan Proc iş yeri sahibi İbrahim Ayan "İş yerimiz de av ile ilgili her türlü malzemenin satışını yapacağız ve Çerkezköy halkına hizmet vereceğiz. Yaklaşık 20 senedir av ile ilgilenmekteyim ve bu işte artık profesyonel seviyeyey geldim. Bir avcının neye ihtiyacı olduğunu bildiğimden dolayı da böyle bir iş yeri açmayı ve bölgemizdeki Avcı arkadaşlara hizmet vermeyi düşündük. Satacağımız bütün av malzemeleri bir avcının av sırasında ihtiyacı olabilecek tarzında düşünüldü ve herşeyin en kalitlisi seçildi. - 60 derece soğuğa kadar dayanabilen soğuk iklim elbisesinden tüm ateşli silahlara, olta misinasından olta motoruna varana kadar her türlü kaliteli malzeme mevcut"

AYNI ZAMANDA DANIŞMANLIK ŞİRKETİ

"Ayan Proc av dükkanımızın bir üst katı da danışmanlık şirketi olarak firmalar ve şahıslara hizmet verecek. Sonuçta avcılık hobi ve bu hobiyi biraz daha uğraşa dökmek istedik, o yüzden av dükkanının açtık. Ama asıl işimiz olan danışmanlığı yıllardır Çerkezköy'ün büyük firmalarında gerçekleştiriyoruz. Bu yüzden bir yer de bu şekilde açtık. Danışmanlık büromuzda özellikle zaman birimleri olan MTM, VAS ve PVİX danışmanlıklarını vermekteyiz. Bu anlamda da Çerkezköy'e ve bölgemize hizmet vereceğiz. Hayırlı olsun" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.