Aygun: AKP avucunu yalayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Çerkezköy İlçe Teikilatı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ziyarette yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan CHP’li Aygun, seçimlerde yine 12 – 0 yapacaklarını ifade ederek AKP’nin avucunu yalayacağını söyledi

Aygun: AKP avucunu yalayacak
13 Ağustos 2018 Pazartesi 13:08

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen ziyarete CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis üyeleri il partililer katıldı.

EL BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
Ziyarette ilk konuşmayı yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 24 Haziran seçimlerine değinerek, “24 Haziran genel seçimlerinde CHP olarak ilimizden 3 milletvekili çıkardık. Bugün bizleri ziyaret eden Sayın Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun’a ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Yerel seçimlerde partimizin başarılı olması için ilçe yönetimimiz ve partililerimizle, vekillerimizle el birliği içinde çalışacağız. Yerel seçimlerde hedefimiz mutlak başarılı olmaktır.” dedi.

KENDİ İŞLERİNE BAKSINLAR
Camcı’nın ardından konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Tekirdağ’da 12 – 0 yapacağız” diyen AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e cevap vererek, “Yerel seçimlere kadar el ele vererek ülkemizin ve vatandaşlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışacağız. Çalışmalarımız bu yönde olacak. Son günlerde CHP’ye bazıları tarafından ayar çekilmek isteniyor. CHP o kişilere pabuç bırakacak parti değildir. Bu konuda söz söyleyen Ak Partililer kendi işine baksınlar” dedi. CHP’li Aygun açıklamasının devamında, “Onlar beni siyasette acemi görüyorlar ama ben siyasette onlardan eskiyim. Siyaset ileriyi görmektir. Biz ileriyi onlardan çok daha iyi görüyoruz. Onlar hayalle devam ediyor. Bu işler o kadar kolay değil. Tekirdağlı hemşerilerime güveniyorum. Çünkü şapka düştü kel göründü. Yerel seçimlerde biz yine 12-0 yapacağız ve onlar yine avuçlarını yalayacak” ifadelerini kullandı.

TARIM YOK OLUYOR
Çiftçiliğin geçtiği zorlu ve meşakkatli sürece değinen CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “’Tarımda Avrupa’da birinciyiz’ deniliyor. Bu nasıl birincilik? Biz tarımın yok olmaya başladığını söylediğimizde bize ‘Yalan söylüyorlar’ dendi. Bu konuda bizim belgelerimiz var. Biz belgelerle konuşuyoruz, onlar hayallerle” dedi. Çiftçiliğin içinde bulunduğu süreçte bitmeye yüz tuttuğunu dile getiren ve daha önce dikkate alınmadıklarını söyleyen CHP’li Aygun, “Bizim yaptığımız işler ortada. Siyaset acemilik değil öngörüdür. İş bittikten sonra sahiplenen çok oluyor.  Bu işler ekip işi. Ekip iyi ise başarı olur. Bizim parlamentoda ekibimiz sağlam” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY’DE BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR
Açıklamalarında Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmalarını da değerlendiren CHP’li Aygun, “Çerkezköy’ün eskiden beri bir altyapı problemi var. Yağmur yağdığında Çerkezköy sular altında kalıyor, pazar yeri göl oluyordu. Fakat şimdi yok. Çünkü Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışması sayesinde bunlar olmuyor. Çerkezköy’de başarılı bir Belediye Başkanımız var.  Başkan Akay derenin etrafına çok güzel bir park yapıyor. Her alanda da çok güzel işler yapıyor. Çerkezköy halkı 2014 seçimlerinde Belediye Başkanlığında ne kadar doğru bir tercih ettiklerinde haklı olduklarını gördü. Belediye Başkanı Vahap Akay güzel bir ekip kurmuş ve çok da iyi çalışıyor. En borçlu Belediye olarak Çerkezköy Belediyesi’ni devralan Akay’ın bir yandan borç ödemesi ve bir yandan da çok güzel işler yapmasını takdirle karşılıyorum. Önümüzdeki yerel seçimde de Sezar’ın hakkı Sezar’a verilmeli. Belediye Başkanına kimler karşı koyuyorsa bizler de onların karşısındayız. Siyasetimizin malzemesi vatandaştır” dedi.

KÖMÜRLÜ TERMİK SANTRALE DEĞİNDİ
Çerkezköy ve Kapaklı sınırlarında kurulmak istenen, sağlığa ve çevreye zararları bilimsel olarak da kanıtlanan kömürlü termik santral hakkında da konuşan CHP’li Aygun, “Çerkezköy’de termik santral yapılmak isteniyor. Bu konuda bizlere ne görev düşüyorsa biz vekilleriniz olarak yapmaya hazırız. Ayrıca ilimiz genelinde yer altı sularının yok olmaması için de elimizden geleni yapacağız.” açıklamasında bulundu.

AYGUN’DAN ‘DAMAT’ GÖNDERMESİ
Toplumu düzenleyen ve devletin yaptırım gücünü belirleyen yasaların bütününün sistematik ve bağımsız hareket etmediğini dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, gereksiz harcama yapılarak zedelenen ekonomiye de değindi. “Enerjide de geldiğimiz nokta ortada. Yerelde  Belediyelerin gelirleri yüzde otuz azaltıldı. Böylelikle Belediye Başkanları cezalandırılıyor ama parlamentoda kırmızı koltuklar ve kırmızı plakalı araçlar alınıyor. Hani, nerde tasarruf?” diyen CHP’li Aygun, “Şu anda kimse önünü göremiyor. Hukuk sistemi çalışmıyorsa istikrar da yoktur. Bizim istikrarımız damada bağlı. Gittikçe karanlığa gidiyoruz. Lüks tüketim yerine kemer sıkma zamanı geldi de geçti. İnsanlarımız mutsuz.” açıklamalarında bulundu.

HAKLI DAVANIZDA SİZİNLE ÖLMEYE KADAR VARIM
Konuşmasının sonlarına doğru “Şunu sizlere özellikle belirtmek istiyorum. Bir şeylerde haklı  iseniz çözümü için gelin. Ama haksız iseniz gelmeyin. Haklı davanızda sizinle ölmeye kadar varım. Sizlerin sorunlarınızın çözümü için biz varız” diyen CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, partililerle hatıra fotoğrafı çekilerek CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’ndan ayrıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.