Aygun; Suriyeliler için emekli maaşlarınızdan kesinti yapılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Aygun, gerçekleştirdiği ziyarette Çerkezköy’de yaşayan Erzurumluların sorunlarının sorunlarını dinlerken partisinin seçim çalışmalarından da bahsetti

Aygun; Suriyeliler için emekli maaşlarınızdan kesinti yapılıyor
18 Mayıs 2015 Pazartesi 15:52

 ERZURUMLULAR DERNEĞİNE İLK SİYASİ ZİYARET

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun, 15 Mayıs Cuma günü saat 20.00’da Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek binasının da içinde bulunduğu Aşık Yaşar Reyhani Parkında gerçekleşen ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve partililer İlhami Özcan Aygun’u yalnız bırakmazken Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, dernek yöneticileri ve üyeleri hazır bulundu.

 

“HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLİZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun’un ziyareti üzerine konuşma yapan Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, “Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma derneğinin kapısı herkese açıktır. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değiliz. Yerel seçimlerde de gördük Çerkezköy’de yaşayan Erzurumlular her siyasi partiye oy verebiliyor. Yerel seçimlerde Vahap Akay’a nasıl oy vermişlerse genel seçimlerde de destek vereceklerdir. Şu an biz de bir ilk gerçekleşti. İlk defa cenaze dışında bize bir siyasi ziyaret gerçekleştiriliyor. Sayın Aygun’a bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

“ERZURUM KONGRESİ BOŞUNA MI YAPILDI?”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygün, gerçekleştirdiği ziyaret konuşmasına ziyaretini kabullerinden dolayı başta Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın olmak üzere herkese teşekkür ederek başladı. Aygun kendisini kısaca tanıttıktan sonra “Beş gün sonra 19 Mayıs, tarihe değer vermek lazım. Erzurum kongresi, Sivas kongresi boşuna mı yapıldı? 1927 yılında Mustafa Kemal Atatürk Gençliğe Hitabesini kaleme almış ve daha o günlerden bu günleri görerek gaflet ve delalet içersinde orduları dağıtılmış ve tüm kaleleri zapt edilmiş olduğunu görmüş.”dedi.

 

“BİRİLERİ DE LALE DEVRİ YAŞIYOR”

 

CHP Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun konuşmasının devamında ekonomik sıkıntılara değinerek “Özelleştirilmedik yer kaldı mı? Erzurum’da şeker pancarı kalmadı. Avrupa’da hala kota kullanılıyorken biz de kota kaldırıldı. Kim kuşbaşı et alıp yiyebiliyor bu devirde? Bu ülke saman ithal etti. İşte Köylünün çiftçinin durumu ortadadır. Ama birileri de Lale devri yaşıyor. Milletvekili maaşıyla gemicikler alınmaz. Babacan son konuşmalarında ekonomi sıkıntıda diyor. Saray 9 ayda örtülü ödenekten 1 milyar TL kullanmış”dedi.

 

“BÖLGELERE AYRILMIŞ DURUMDAYIZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun, konuşmasının geri kalan bölümünü soru cevap şeklinde sürdürdü. Bir dernek üyesinin “Başkanlık sistemi diyorlar. Nedir bu Başkanlık sistemi? Kimse bir şey anlatmıyor” demesi üzerine Aygun “Erzurum kongresi boşuna mı yapıldı? 16 Kalkınma ajansı var. Bölgelere ayrılmış durumdayız. Balıkesirli bir kadın milletvekili adayı çıkıyor ‘Cumhuriyet 90 yıllık bir aradır’ diyor. Uşak 2. Sıra milletvekili adayı var ‘Olmasa da olurdu’ yazdırıyor 10 Kasım’da. Suriyeliler için emekli maaşlarınızdan kesinti yapılıyor. Sizin rızanız var mı? Hiç sordular mı?”diyerek cevap verdi.

 

“HEPİNİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun, partisinin seçim vaatlerinden bahsederek  “Özenle hazırlanmış seçim beyannamemiz var. En iyi ekonomi kadroları bizde, bu seçim kritik bir seçimdir. Hepinizin desteklerini bekliyoruz. “ dedi ve herkesi saygı ve sevgiyle selamladığını belirterek konuşmalarını noktaladı. Aygun’un konuşmaların ardın herkesle tokalaşarak Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aşık Yaşar Reyhani parkından partililerle birlikte ayrıldı ve ziyaret son buldu.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.