Aygun: Yıkılmak üzereler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur’u ziyaret etti

Aygun: Yıkılmak üzereler
09 Ekim 2015 Cuma 17:45

 MUTLU TİMUR’U ZİYARET ETTİLER

Ziyarete CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun’la birlikte CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

KOALİSYON ENGELLENDİ

İlk günden beri geniş tabanlı bir koalisyon için çabaladıklarını, büyük görüş ayrılıkları olmasına rağmen milli iradeyi etkin kılmak için AKP ile görüşmeler yaptıklarını belirten Aygun, koalisyon fikrinin sürekli engellendiğini savundu.

“MHP ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEDİ”

Koalisyon hükümetinin kurulamama sorumlularını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olarak gösteren Aygun, “Şu an Türkiye’nin 3 – 4 yılını heba ediyoruz. Gelinen noktada MHP olayı bitirerek ülkeyi kaosa sürükledi. Bu işin en büyük mimarları başta Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’dir.” diye konuştu.

“13 YILDIR NEREDEYDİNİZ?”

Sözlerine devam eden Aygun, “7 Haziran seçimleri için hazırladığımız beyannameyi gördüklerinde bize ‘Kaynak nerede?’ demişlerdi. Bizim haklılığımız ortaya çıktı. Demek ki kaynak varmış. Önemli olan kaynağı düzgün kullanmak. Şimdi çıkmışlar bin 300 TL asgari ücret sözü veriyorlar. 13 yıldır neredeydiniz?” ifadelerini kullandı.

“1 KASIM’DA MİLLİ İRADE ÜSTÜN GELECEK”

Önümüzdeki seçimlerden sonra Türkiye’nin hak ettiği huzurlu günlere kavuşacağını belirten Aygun, “1 Kasım’da milli irade üstün gelecek ve inşallah iktidar olacağız. 7 Haziran’da iktidarlarına son verdik ve sarsıldılar. Artık yıkılmak üzereler.” açıklamalarında bulundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.