Aynı oyunu Kapaklıspor karşısında da sergilemek istiyoruz

1911 Çerkezköyspor’un geçtiğimiz hafta sonu Ergene Belediyespor takımını 2-0 yenerek lige üç puanla başlamasının ardından takımın ortaya koyduğu oyundan son derece memnun olduklarını ifade eden Genel Kaptan Melih Gedikoğlu yaptığı açıklamada, “Kendi evimizde ve ilk maç olması sebebiyle 3 puan ile lige başlamak kulüp olarak hepimizi mutlu etti. Futbolcularımızın ortaya koyduğu oyunu aynı şekilde Kapaklıspor karşısında da sergilersek müsabakadan 3 puanla ayrılacağımızdan şüphemiz yok” dedi.

Aynı oyunu Kapaklıspor karşısında da sergilemek istiyoruz
01 Kasım 2014 Cumartesi 07:54

 FUTBOLCULARIMIZIN ORTAYA KOYDUĞU OYUN BİZLERİ ÇOK MEMNUN ETTİ

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu tesislerde düzenlediği toplantıda hem 2-0 galibiyetle ayrıldıkları Ergenespor karşılaşmasını hem de Pazar günü oynanacak Kapaklıspor karşılaşmasını değerlendirdi. Düzenlenen toplantıda Kulüp Başkanı Murat Narçın da hazır bulundu. Zor hava ve saha şartlarına rağmen karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Gedikoğlu, “Kendi evimizde ve ilk maç olması sebebiyle 3 puan ile lige başlamak kulüp olarak hepimizi mutlu etti. Kendi açımızdan ortaya koyduğumuz yardımlaşma, mücadeleci oyun, futbolcuların ortaya koyduğu gayret bizleri fazlasıyla memnun etti. Bunu bu hafta Kapaklıspor maçına da taşımak istiyoruz” diye konuştu.

KAPAKLISPOR MAÇINDAN DA 3 PUAN İLE DÖNMEK İSTİYORUZ

Kapaklı maçını kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Melih Gedikoğlu, “Pazar günü oynayacağımız Kapaklı maçını da kazanmak istiyorsak daha fazla mücadele ve paylaşmayı sahaya yansıtmalıyız. Eğer bunları yaparsak Kapaklı’dan da 3 puanla dönüp sonraki maçlarımıza hazırlanarak devam edeceğiz. Takımda sakat oyuncumuz Gökhan Küçük ve cezalı olan Bahadır yok. Bu oyuncularımız haricinde de başka eksik oyuncumuz bulunmuyor. Teknik Direktörümüzde bu hafta kulübede ki yerini alacak” dedi.

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Genel Kaptan Melih Gedikoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ederek, “Olumsuz hava şartlarına rağmen sahaya gelen genci ve yaşlısına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu desteği diğer maçlarda da görmek istiyoruz. Maça gelen taraftarlarımızın arasında maddi manevi destek veren insanlar da vardı. Bize destek olduklarını bildiğimiz için daha da iyi oynayacağız. Taraftarımız destek verirken de ne rakip takıma ne hakemlere ne de kendi oyuncularımız kötü tezahüratta bulunmadılar. Amacımız bunun her maçta böyle olması ve böyle de devam edecektir buna inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

RAKİBİN KÜÇÜĞÜ BÜYÜĞÜ OLMAZ

Kapaklıspor karşılaşmasının hazırlıklarına Salı günü başladıklarını ifade eden Gedikoğlu şöyle devam etti; “Pazar günü Kapaklıspor ile suni çimde karşılaşacağımız için idmanları da Veliköy’de ki suni çimde yaptık. Şu anda sadece Kapaklıspor karşılaşmasını düşünüyoruz ve bundan sonra da her maç için farklı bir konsantrasyonla önümüze bakacağız. Hedefimize ulaşmak için her maç bizim için çok önemli. Rakibin küçüğü büyüğü yok, böyle düşünmemiz söz konusu değil.”

FİLE SIKINTISINI MAÇ ÖNCESİNDE HAKEMLERE İLETTİK

Ergene Belediyespor karşılaşmasında atılan ilk golün filelerden geçmesinden dolayı rakip oyuncuların itirazlarına hak verdiklerinin altını çizen Melih Gedikoğlu, “Maç öncesinde filelerde ki sıkıntıyı hakemlere anlattık ve sert şut geldiği anda fileden geçtiğini ifade ettik. Fileler esneme yapıyor ve bu durumu Federasyona ilettik ve gelecek olan malzemelerimizi bekliyoruz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.