Ayşe Doğan: Biz olmayacak şeyleri vaat etmiyoruz

AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek taşıyıcıların sıkıntı ve önerilerini dinledi

Ayşe Doğan: Biz olmayacak şeyleri vaat etmiyoruz
19 Mayıs 2015 Salı 18:20

 MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ’NE ZİYARET

Saha çalışmalarına devam eden AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ziyarete AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, AKP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, İlçe Yönetimi ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetiminden bazı isimler katıldı.

YILMAZ ARAT: “ÇERKEZKÖY’DEN İKİNCİ VEKİLİMİZİ ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

Gelen misafirleri karşılayarak hoş geldiniz diyen Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat; “Candan Hanım’dan sonra Çerkezköy’den ikinci vekilimizi de meclise göndermek istiyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

ABDULLAH ÖĞE: “1’DEN 6’YA TÜM ADAYLARIMIZ ÇALIŞIYOR”

Yılmaz Arat’a iyi dilekleri için teşekkür eden AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe; “Her gün programımıza uyarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rehavete kapılmadan, aday sıralamasına bakmadan 1’den 6’ya kadar tüm adaylarımız büyük bir çaba sarf ediyorlar. Çalmadığımız kapı, gitmediğimiz mahalle kalmadı. Partililerden dua, partili olmayanlardan ise AK Parti’ye oy istiyoruz” diye konuştu.

YILMAZ ARAT: “ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ”

Kooperatif çalışmalarından bahseden Yılmaz Arat; “Sanayicilerimizi sık sık geziyoruz. İhtiyaç ve sıkıntılarımızı buradaki üyelerimize aktarıyor ve sanayicilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Burayı 5 yılda çıkarabildiğimiz en yüksek seviyeye çıkardık. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Umarız bizden sonra gelen arkadaşlar da burayı daha yukarı seviyelere çıkarmak için aynı özveriyi gösterirler.” dedi.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Yılmaz Arat’ın “Cumhuriyet Halk Partisi’nin çiftçilere yönelik güzel projeleri var. Sizlerin motorlu taşıyıcılar için projeleriniz nelerdir?” sorusu üzerine AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan; “Biz mazotu 1,5 liraya indiremeyiz. Biz olmayacak şeyleri vaat etmiyoruz. Yapabileceklerimizi söylüyoruz. Böyle olmayacak şeyleri vaat edip de sonra onun vebali altında kalamayız. Hükümetimizin yaptıkları zaten ortada. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” diye cevap verdi.

“İSTİKRAR SÜRSÜN”

Ortalaması genç bir aday listelerinin olduğunu belirten Doğan; “Genç bir listemiz var. Yaş ortalaması yaklaşık olarak 45. Tabii ki bütün milletvekilleri hep birlikte çalışacağız ama biz iktidar partisi olduğumuz için yukarıdan daha iyi destek alarak daha güzel şeyler yapacağız. Başta Tekirdağ olmak üzere daha çok hizmet almak için mecliste vekil sayımız fazla olmalı. İktidar partisinin ağırlığı ile daha çok hizmet alacağız. İstikrar sürsün istiyoruz.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.