Ayşe Doğan'ın 10 Kasım mesajı

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ayşe Doğan'ın 10 Kasım mesajı
10 Kasım 2017 Cuma 09:39

İSTİSNA ŞAHSİYETLERDEN BİRİ
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i; ebediyete irtihalinin 79. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. Tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal; başkomutan olarak elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır.
Gazi Mustafa Kemal’in “En büyük eserim” dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni; ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileriye taşımak; daha güçlü; daha müreffeh bir ülke haline getirmek için mücadele ediyoruz.
Milletimizle birlikte; bir olarak; iri olarak; diri olarak; kardeş olarak; hep birlikte Türkiye olarak hedeflerimiz istikametinde mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız.  
Bu düşüncelerle; vefatının 79. yıl dönümünde; Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı; Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.