Aysun Mandalı dünya evine girdi

2004 – 2019 dönemi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kızı Aysun Mandalı, Mehmet Harun Güneş ile dünya evine girdi. Davetli akınına uğrayan düğün merasiminde katılımcılar Mandalı – Güneş ailelerinin mutluluklarına ortak oldu

Aysun Mandalı dünya evine girdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Ekim 2019 Çarşamba 11:00

Kapaklı Belediyesinin efsane Başkanı İrfan Mandalı’nın kızı Aysun Mandalı dünya evine girdi. Lidya Wedding Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde hayatlarını birleştiren Mandalı – Güneş çifti, sevinçlerini davetlilerle paylaştı.

DANS GÖSTERİSİ GECEYE RENK KATTI
Merasimde sahnelenen profesyonel dans gösterileri geceye renk katarken, katılımcılar doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdi.

BAŞKAN MANDALI TEŞEKKÜR ETTİ
Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak olan tüm davetlilere teşekkürlerini ileten 2004 – 2019 dönemi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Davetimize iştirak ederek yanımızda olan, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi iletiyor, kızım Aysun ve damadım Mehmet Harun’a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

BİR MERASİM DE MURATLI’DA YAPILDI
28 Eylül Cumartesi günü Lidya Wedding Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminin ardından bir diğer merasim de 29 Eylül Pazar günü Muratlı Tarım Kredi Bahçesi’nde yapıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.