Azaplar liderinden moral kahvaltısı

1911 Çerkezköyspor taraftar grubu Azapların lideri ve aynı zamanda Çakırım Oto Kurtarmanın işletmecisi olan Yalçın Çakır, Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesinde futbolcular ve teknik heyeti kahvaltı organizasyonunda ağırladı

Azaplar liderinden moral kahvaltısı
26 Kasım 2014 Çarşamba 08:05

MAÇ ÖNCESİ OYUNCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

Her hafta karşılaşma öncesinde moral kahvaltısında bir araya gelen 1911 Çerkezköysporlu oyuncular ile teknik heyet, bu hafta da 1911 Çerkezköyspor taraftar grubu Azapların lideri ve aynı zamanda Çakırım Oto Kurtarmanın işletmecisi olan Yalçın Çakır’ın konuğu oldular. Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesinde oyuncular ile teknik heyeti Kahve Diyarında kahvaltı programında ağırlayan Çakır, tüm oyunculara maç öncesinde başarılar diledi.

LİG SONUNDA GÜLEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ

Kahvaltı programı sonunda konuşan 1911 Çerkezköyspor taraftar grubu Azapların lideri ve aynı zamanda Çakırım Oto Kurtarmanın işletmecisi olan Yalçın Çakır, “Süper Amatör Ligi başlar başlamaz arkadaşlarımız ve futbol kulübümüzle birlikte yaptığımız görüşmeler sonucunda Azaplar Taraftar Grubu’nu oluşturduk. Bizler sadece iyi günler de değil kötü günlerde de takımımızın sonuna kadar arkasında olacağız. Bizler takımımıza sonuna kadar inandık ve bu sene lig sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

DESTEĞİMİZİ HER MAÇTA GÖSTERECEĞİZ

Futbolculara moral vermek amacıyla kahvaltı organizasyonu yaptıklarını ifade eden Çakır, “Her hafta bir büyüğümüz futbolcu ağabeylerimize moral kahvaltısı düzenliyor. Bende taraftar grubu lideri olduğum için böyle bir şey yaparak ağabeylerime moral vermek istedim. Yağmur çamur, kendi evimiz yada deplasman demeden her maçta takımımızın arkasında büyük bir güç olarak desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Düzenlenen kahvaltıdan dolayı hem oyuncuları hem de teknik heyet adına Azaplar taraftar grubu liderine teşekkür eden Teknik Direktör Suat Akdereli, “Hiçbir  maçta bizi yalnız bırakmayarak müsabaka sonuna kadar tam destek olan taraftarlarımıza ve bizleri bu güzel kahvaltı programına davet eden Azaplar taraftar grubu lideri Yalçın Çakır kardeşimize teşekkür ediyorum. Tüm Çerkezköy halkı lig başladığından beri bizlerin yanında oldu ve her maçta da desteklerini sergilemeye devam ediyorlar. Verilen kahvaltılarla da takımımıza olan inanç da ortadadır. Bizlerde elimizden gelenin en iyisini yaparak halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.