BABALAR VE ÇOCUKLARI DOĞA İLE BULUŞTU

Çerkezköy Belediyesi tarafından Babalar Günü’nde, Babalar ve Çocukları Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlendi.

BABALAR VE ÇOCUKLARI DOĞA İLE BULUŞTU
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Haziran 2021 Pazartesi 11:49


Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Babalar Günü’nde “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşü düzenledi. Kırklareli’nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Hamam Gölü Longoz Ormanları’ndan başlayan doğa yürüyüşü yaklaşık 10 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından Mert Gölü’nün deniz ile birleştiği noktada sona erdi.

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YÜRÜYÜŞ
   Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Haziran Cumartesi günü düzenlenen doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katıldı. Yürüyüşün yaklaşık 3 kilometrelik kısmı ormanlık alanda, kalan kısmı ise sahil bandından gerçekleştirildi. Yürüyüş süresince katılımcılar doğanın muhteşem güzelliği içinde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
   Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda ‘Babalar ve Çocukları Doğada’ temalı Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi de gerçekleştirdik. Doğa Yürüyüşümüzde vatandaşlarımız tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfetti” ifadelerini kullandı.
Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşüne katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.