Badminton il şampiyonlarından kaymakama ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Badminton Yarışmasında Tekirdağ genelinde ilk ikiye giren Raif Dinçkök Ortaokulu Öğrencilerini makamında kabul etti

Badminton il şampiyonlarından kaymakama ziyaret
26 Nisan 2015 Pazar 16:13

Ziyarette Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü M. Nesim Bozkurt ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sevda Doğan hazır bulundu.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

Küçük Badmintocuları tebrik eden Kaymakam Metin Kubilay “Badminton Ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan, bedensel hareket ve fiziksel aktivite yönünden başarı isteyen önemli bir spordur. Öğrencilerimiz Badminton Federasyonu Bünyesinde Tekirdağ genelinde yapılan Küçük Kızlar Yarışmasında İl Birincisi ve Küçük Erkekler Kategorisinde İl İkincisi olarak Okulumuzun adını duyurmuşlardır. Küçük Kızlar Kategorisinde İl Birincisi olan Kızlarımız 11-13 Mayıs Kırklarelinde yapılacak olan Bölge Maçına katılmaya hak kazanmışlarıdır. Bu başarıdan dolayı Öğrencilerimizi, Okulumuzu ve Öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını diliyorum” dedi.

KUPAYI BİRLİKTE KALDIRDILAR

Yarışmaya Küçük Kızlar Kategorisinde Asya Üzen, Büşra Köksal, Buse Atik, Berfin Aktaş, Ayşe Tatlı; Küçük Erkekler Kategorisinde Okan Karakaya, İbrahim Özkaya, Engincan Gül, Mehmet Nuri Kılıç ve Emre Güneş katıldı. Kaymakam Kubilay ile beraber kupalarını kaldıran öğrenciler ayrıca çeşitli hediyelerle ödüllendirildikten sonra ziyaret sona erdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.