Bağcı, toplumsal cinsiyet sorunlarını anlattı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından toplumsal cinsiyet sorunları ile ilgili olarak ‘Toplumsal Cinsiyet Eşit(siz)liği’ semineri düzenlendi.

Bağcı, toplumsal cinsiyet sorunlarını anlattı
18 Aralık 2017 Pazartesi 13:17

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE YETKİLİLERİ KATILDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşit(siz)liği seminerine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları; Prof. Dr. Tamer Dodurka ve M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları katıldı.
YEREL YÖNETİMLER NE YAPABİLİR?
Seminerde, toplumsal cinsiyet sorunları hakkındaki sunumu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı gerçekleştirdi. Bağcı gerçekleştirdiği sunumda, kadın-erkek eşitliliğinin sağlanmasının gerekliliğine, cinsiyet ayrımıyla ilgili sorunun temel nedenlerine ve yerel yönetimlerin toplumsal cinsiyet sorunlarına karşı neler yapabileceği konusunda bilgiler verdi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Toplumsal cinsiyet sorunları hakkında düzenlenen seminerin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gerçekleştirdiği sunum dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı’ya teşekkür etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.