Bağımsızlar Uğurlu'yu ziyaret etti

ÇTSO Seçimlerinde 4. Meslek Grubu'nda bağımsız olarak bir grup oluşturan adaylar, emekliye ayrılan ÇTSO Genel Sekreteri Selma Uğurlu'yu son mesai gününde ziyaret etti

Bağımsızlar Uğurlu'yu ziyaret etti
18 Mayıs 2013 Cumartesi 08:30

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine 4'ncü Meslek Grubu'ndan bağımsız olarak girecek olan Meclis Üyesi Adayları ÇTSO Genel Sekreteri Selma Uğurlu'yu son mesai günüde ziyaret ederek emekliliğinin hayırlı olması temennisinde bulundular.
BAĞIMSIZ ADAYLARDAN UĞURLU'YA ZİYARET
26 Mayıs tarihinde yapılacak olan ÇTSO seçimlerine az bir süre kala 4'ncü Meslek Grubu'ndan bağımsız olarak seçime girecek adaylar hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. 4'ncü Meslek Grubu bağımsız adayları çalışmalarının yanı sıra dünde ÇTSO Genel Sekreteri Selma Uğurlu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarete 4'ncü Meslek Grubu'ndan bağımsız adayları Erol Buz, Hanifi Yüzbaşı, Güntay Çakır ve destekçileri Hayrettin Atay, İrfan Bora, Mehmet Aratemur ve Kadri Uçkun katıldı.
ZİYARET SELMA UĞURLU'YU DUYGULANDIRDI
Emekliye ayrılan ÇTSO Genel Sekreteri Selma Uğurlu'ya çiçek getiren bağımsız adaylar, mesaisinin son gününde Çerkezköy'e ve bölge esnafına kattığı değer ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selma Uğurlu ise, ziyaretten dolayı çok duygulandığını belirterek, "İlk kez sizler böyle bir organizasyon ile beni ziyaret ettiniz buda beni çok mutlu etti. Hepinize çok teşekkür ediyor ve seçimlerde başarılar diliyorum" dedi. Karşılıklı sohbetin ardından 4'ncü Meslek Grubu'ndan bağımsız adaylar Selma Uğurlu'nun yanından ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.