Bağımsızlık ve özgürlüğün bir ulus için tam ifadesi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Yüceer, “Bu Büyük Zafer insanımızın en zor koşullarda tek yürek olarak mücadele ettiğini tüm dünyaya göstermiştir” ifadelerini kullandı

Bağımsızlık ve özgürlüğün bir ulus için tam ifadesi
29 Ağustos 2017 Salı 18:00


BÜYÜK ZAFERİN 95’İNCİ YILDÖNÜMÜ

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki ordularımızın ya istiklal ya ölüm diyerek kazandığı büyük zaferin 95’inci yıldönümü.

BAĞIMSIZLIK SAVAŞI

Yok edilmek istenen bir ulusun ayağa kalktığı, bağımsızlığı için savaş verdiği, tarih sahnesinde hep var olduğunu ve hep var olacağını kanıtladığı gündür 30 Ağustos 1922.

DÜNYANIN TÜM MAZLUM HALKLARINA DA İLHAM KAYNAĞI OLMUŞTUR

Kadınıyla erkeğiyle, yediden yetmişe istiklal için yazılan bir büyük destanın adıdır. Bu muhteşem destan ile Türkiye Cumhuriyetinin temeline ilk harç konulmuştur. Ulusumuz 30 Ağustos 1922’de yalnızca kendine vurulan zincirleri kırmakla kalmamış Dünyanın tüm mazlum halklarına da ilham kaynağı olmuştur. Bu Büyük Zafer insanımızın en zor koşullarda tek yürek olarak mücadele ettiğini tüm dünyaya göstermiştir.

CUMHURİYETİMİZİ MİRAS BIRAKMIŞLARDIR

O gün bu büyük zaferi kazanan Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ordumuz bizlere Cumhuriyetimizi miras bırakmışlardır. Bu mirasa sahip çıkmak vazgeçilemez bir borç ve ülkemizi daha ileriye götürmeye çalışmak hepimiz için ertelenemez bir görevdir.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM

Bağımsızlık ve özgürlüğün bir ulus için tam ifadesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, Büyük Zafer’in 95’inci yıl dönümünde başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, döktükleri kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.