Bağlık Kapalı Pazar Yeri Ramazan sonunda hazır

Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi'nde yaptırılan Kapalı Pazar Yeri'nde çalışmalar tüm hızı ile sürerken, ihaleyi alan firma Öz-Er İnşaat yetkilileri çalışmaları Ramazan ayı sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söylediler.

Bağlık Kapalı Pazar Yeri Ramazan sonunda hazır
25 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

295 BİN TL'YE MAL OLACAK
Çerkezköy Belediyesi tarafından Nisan ayında ihalesi yapılan ve Mayıs ayında çalışmaların başladığı Bağlık Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde inşaat çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. Çerkezköy Belediyesi'ne 295 bin TL'ye mal olacak Kapalı Pazar Yeri'nin zemin düzeltme çalışmaları yapıldı ve istinad duvarları örüldü.
ZOR KISIM BİTTİ
Kapalı Pazar Yeri'ne monte edilecek olan çelik kontrüksiyonların hazır olduğunu belirten Öz-Er İnşaat yetkilileri, "Bizim için işin zor kısmı bitti. Zemin düzeltme ve istinad duvarı çalışmalarında sona geldik. Artık geriye zeminin hazırlanması ve hazırlanan çelik kontrüksiyonların monte edilmesi kaldı" dediler.
KARTAL SOKAK'TAKİ PAZAR KALKACAK
Bağlık Mahallesi'ne yapılacak olan kapalı Pazar Yeri'nin faaliyete girmesi ile Salı günü Kartal Sokak'ta kurulan Halk Pazarı'nın artık yeni ve modern yerinde kurulacağını belirten Belediye yetkilileri, bu tür Kapalı Semt Pazarlarını önümüzdeki süreçte ilçenin diğer noktalarında da yapmayı planladıklarını açıkladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.