Bağlık Mahallesi’nde 8 bin 528 metrekarelik park alanı oluşturulacak

Çerkezköy Belediyesi, Bağlık Mahallesi 490-495 adalar yanındaki alanda yeni park yapımı için ihaleye çıktı

Bağlık Mahallesi’nde 8 bin 528 metrekarelik park alanı oluşturulacak
09 Haziran 2017 Cuma 15:33

İHALEYE 4 FİRMA KATILDI
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Bağlık Mahallesi 490-495 Adalar Yanı Park Yapımı İşi ihalesi toplam 4 firmanın katılımı ile gerçekleştirildi. Yaklaşık maliyeti 417 bin 133,30 Lira olan ihalede Tayfun Mühendislik firması 365 bin 890 Lira, Davut Kaymaz Mühendislik ise 365 bin Lira teklifte bulundu. Ridade Peyzaj firmasının 331 bin Lira teklif verdiği ihaledeki en düşük teklif ise 322 bin 900 Lira ile Polen Peyzaj firmasından geldi.  
90 GÜN İÇİNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR
İhaleyi kazanan firma, komisyon tarafından yapılacak olan inceleme ve değerlendirmenin ardından belli olacak. İhalenin sonuçlanması ve sözleşmenin imzalanması ile birlikte Bağlık Mahallesi 490-495 adalar yanındaki yaklaşık 8 bin 500 metrekarelik alanda yeni bir park oluşturulacak. Mini basketbol sahası, mini futbol sahası, 2 adet fitness alanı, çocuk oyun alanı, oturma alanları ve beton parke taş döşemeli yürüyüş yollarının bulunacağı yeni park alanının, sözleşmenin imzalanmasının ardından 90 takvim günü içinde tamamlanması planlanıyor.
‘PARKLARIMIZI YENİDEN HALKIMIZIN KULLANIMINA AÇIYORUZ’
Çerkezköy Belediyesi olarak kent genelinde bulunan park alanlarını modernize ettiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yıllarca işletme mantığı ile çalıştırılan park alanlarımızı modernize ederek, yeniden halkımızın kullanımına açıyoruz. Bir yandan da kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında, çocuklarımızın ve ailelerimizin güzelce vakit geçirebilecekleri yeni park alanları oluşturuyoruz. Bağlık Mahallesi 490-495 adalar yanında yapacağımız park da bunlardan biri olacak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.