Bağlık Mahallesi’ne bir park daha

Çerkezköy Belediyesi, Bağlık Mahallesi’nde Huzur Sokak üzerinde yeni bir park alanı oluşturmak için çalışmalara başlandı

Bağlık Mahallesi’ne bir park daha
04 Ağustos 2017 Cuma 11:14

8 BİN 528 METREKARELİK YEŞİL ALANDA ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallesi’nde Huzur Sokak üzerinde bulunan 490-495 adalar yanındaki yeşil alanda yeni bir park yeri yapımı için çalışmalara başlandı. Toplam 8 bin 528 metrekarelik yeşil alan üzerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Parkımızda beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları yapılacak” dedi.
KASIM AYINA KADAR TAMAMLANACAK
Yeni park alanı içinde mini basketbol ve mini futbol sahalarının da oluşturulacağını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Parkımızda fitness alanları, kauçuk kaplamalı çocuk oyun alanı, oturma duvarı ve pergolalar bulunacak. Bitkilendirme ve aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından parkımız, Bağlık Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açılacak” dedi. Yeni park yeri yapım çalışmalarının Kasım ayına kadar tamamlanması planlanıyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.