Bağlık Viyadüğü için bir adım daha atıldı

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda yapılırken, bir önceki oturumda Komisyonlara gönderilen konular görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi

Bağlık Viyadüğü için bir adım daha atıldı
05 Şubat 2018 Pazartesi 20:14

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Açılış ve yoklama ile başlayan Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda ilk olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 24.01.2018 gün ve 167 sayılı Belediye hissesi hakkındaki  müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, 6 adet Belediye hissesinin satışı İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda 5 tanesi kabul, bir tanesi ise ret edildi.
BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL VERİLECEK
Hisse satışlarının karara bağlanmasının ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 23.01.2018 gün ve 25 sayılı ödül hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda Aralık ayında Çanakkale’de yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye 2’ncisi olan Mertcan Solgül ile Türkiye 3’üncüsü olan İbrahim Taşkıran’a birer adet tam altın verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
PLAN DEĞİŞİKLİĞİ KABUL EDİLDİ
Gündemin 3. maddesinde yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 29.12.2017 gün ve 2074 sayılı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün İlçemiz İstasyon Mahallesi 1590 ada 3 parsel ve 1591 ada 3 ve 6 nolu parsellere ait plan değişikliğine ilişkin kurum raporu hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, plan değişikliği yapılması oy birliği ile kabul edildi.
TEMİNAT MEKTUBU VE KREDİ TALEBİ KABUL EDİLDİ
Plan değişikliği talebinin kabul edilmesinin ardından Hukuk İşleri Müdürlüğü’nün 25.01.2018 gün ve 19 sayılı 7 milyon 500 bin TL’lik Teminat Mektubu hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün 25.01.2018 gün ve 302 sayılı Kızılpınar’da Mahallemizdeki yol ve kaldırım çalışmaları için 15 milyon TL’lik İller Bankası’ndan kredi kullanılması hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. 
BAĞLIK VİYADÜĞÜ İÇİN BİR ADIM DAHA ATILDI
Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Bağlık Viyadüğü’nün yapılacağı alan üzerinde bulunan 1499 ada 1 parselde bulunan 555,73 metrekarelik şahıs hissesinin Belediye’ye ait 1719 ada 1 parselde bulunan Belediye’ye ait parsel ile takasının yapılması veya kamulaştırmasının yapılması ise görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda söz konusu 555,73 metrekarelik şahıs hissesinin Belediye’ye ait 1719 1 parselde ihdas ve tevhid işlemi yapıldıktan sonra takasının yapılması ya da söz konusu hissenin kamulaştırılmasının yapılması oy birliği ile kabul edildi.
ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantıları tamamlanırken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Mart ayı Meclis toplantısının 1 Mart Perşembe günü saat 15.00’da yapılacağını belirterek, oturumu kapattı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.