BAĞLIK'TAKİ ÇOCUKLARIN PARK SEVİNCİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi'nde yaptırılan 3 adet yeni park bu mahalledeki çocukların eğlence ve oyun mekanı olurken, Adatepe Sokak'ta yapılan parka kurulan fırın ise bu sokaktaki ev hanımlarının uğrak yeri oldu

BAĞLIK'TAKİ ÇOCUKLARIN PARK SEVİNCİ
18 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

3 YENİ PARK YAPILDI
Çerkezköy Belediyesi ilçenin yıllardan beri en çok ihmal edilen mahallelerinin başında gelen Bağlık Mahallesi'nde yol hamlesinin ardından şimdi de park hamlesi başlattı. Bağlık Mahallesi'nin yollarına beton döken Çerkezköy Belediesi, bu mahalleye yaptığı 3 adet yeni park ile de çocukların gönlünü kazandı.
BİR DE FIRIN YAPILDI
Veysel Karani Camii'nin yanına yapılan Veysel Karani Parkı, Yay Sokak'a yapılan Yay Parkı ve Adatepe Sokak'a yapılan Adatepe Parkı ile Bağlık Mahallesi'ndeki çocukların oyun ve yeşil alan ihtiyacını karşılayan Çerkezköy Belediyesi, ayrıca Adatepe Parkı'nın içine yaptığı 'Taş fırın' ile de bu sokaktaki ev hanımlarının isteğini yerine getirdi.
TOZ VE ÇAMUR DERDİ BİTTİ
Yıllardan beri çocukları yazın tozlu, kışın çamurlu yollarda ve boş arsalarda oynayan Bağlık sakinleri yeni yapılan parklar sayesinde çocuklarının tozdan ve çamurdan kurtarıldığını belirterek, "Geç te olsa mahallemize nihayet el atıldı. Önce yollarımız yapıldı, şimdi ise çocuklarımız parka kavuştu. İnşallah Belediye'nin hizmetleri devam eder" dediler.
HEM ZEVKLİ HEM DE GÜVENLİ
Belediye tarafından yapılan parklarda tatili de fırsat bilip gönüllerince oynayan çocuklar ise parkların yapılmasının son derece güzel olduğunu belirterek, "Eskiden park ve oyun alanı olmadığı için ya kapının önünde, ya sokakta, ya boş arsalarda oyun oynuyorduk. Şimdi ise parklarda oyun oynuyor, zaman geçiriyoruz. Parklarda oyun oynamak hem zevkli, hem de çok güvenli" dediler.
ERTEM'DEN FIRIN İSTEDİLER
FIRIN HİZMETE GİRDİ
Çocuklar parklarda oyun oynayıp, tatilin keyfini sürerken, Adatepe Parkı'nın içine yapılan 'Taş fırın' ise bu parka yakın oturan ev hanımlarının isteği ile yapıldı.
Parka bir tane fırın yapılmasını Belediye Başkanı Ali Ertem'den rica eden ev hanımları bu isteklerine kavuşurken, fırında yaptıkları gözlemeler, ev yemekleri ile vakit geçiriyor ve kaynaşıyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.