Bahar Erdoğan için oy istiyor

Cumhurbaşkanlığı seçimine iki gün kala Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız verdi. Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı için vatandaşlardan oy isteyen İlçe Başkanı Reşat Bahar, turlarını hızlandırdı

Bahar Erdoğan için oy istiyor
08 Ağustos 2014 Cuma 07:35

Sabah akşam olmak üzere günde iki kez seçim çalışması yapmaya başlayan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, önceki gün İlçe Başkanı Reşat Bahar ve SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı Şükrü Dumanlar ve üyeleri ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri esnaf başta olmak üzere sivil toplum örgütlerine ziyarette bulundu. Başkan Reşat Bahar, “Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması için herkesten oy bekliyoruz” dedi. Seçim çalışmalarına Bahar ve Dumanlar dışında İlçe Teşkilat Başkanı Ercan Erdoğan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ali Dönmez ve Nurettin Yekeler, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karataş, Kamil Yiğit, Kamil Çetintaş ve Seyit Turhal katıldı.
SEÇİM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
Gece 21.00’dan sonra seçim çalışması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindekiler Kahvehanelerden başladı. Öztrak Caddesi üzerindeki Çekci Kıraathanesi’nden başlayan Ak Partililer, daha sonra Kafkaslar Derneği ve Uzun Köprülüler Dernekleri’ne geçti. Derneklerde, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyeleriyle bir araya gelen Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi. Ak Partililer dernek ziyaretlerinde son olarak Hayrabolulular Derneği’ne gitti.
DERNEK VE KAHVEHANELERİ DOLAŞTILAR
Dernek ziyaretlerini tamamlayan Ak Partililer kahvehane esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürdü. Akşamki ziyaretlerde özellikle Öztrak Caddesi üzerindeki esnafı dolaşan Ak Partililer Köşem Kıraathanesi’nde de mola verdi. Ak Partililer ziyaretleri sırasında sokakta karşılaştıkları vatandaşları da boş geçmedi. Sokaktaki vatandaşlarında her biriyle tek tek görüşen İlçe Başkanı Reşat Bahar, destek istedi. Herkesle tek tek tolaşan Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, Pazar günü Başbakan Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamil - 10 yıl önce
yüz verilmesin bunlara ülkeyi mahvettiler.