Bakan Işık hemşehrileriyle bir araya geldi

Bir dizi açılışlara katılmak üzere Çerkezköy’e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, günün sonunda kendi hemşeri derneği olan Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneğini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Ziyarette konuşan Bakan Işık, Gümüşhanelilerin ekmeğini taştan da olsa çıkardığını ve çok çalışkan olduklarını ifade etti

Bakan Işık hemşehrileriyle bir araya geldi
27 Eylül 2014 Cumartesi 07:06

AÇILIŞLARIN ARDINDAN GÜMÜŞHANELİLERİ ZİYARET ETTİ
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Organize Sanayi Bölgesi’nin açılış programına katıldıktan sonra Gümüşhaneliler derneğini de ziyaret ederek hemşerileriyle hasret giderdi. Bakan Işık’a ziyaret esnasında AKP Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Tekirdağ NKÜ Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve AKP Çerkezköy İlçe Yönetimi de eşlik etti.

GÜMÜŞHANELİLER BULUNDUKLARI ORTAMLA HEMEN KAYNAŞAN BİR YAPIYA SAHİPTİR
Bakan Fikri Işık ve beraberindeki heyeti Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ile Dernek Üyeleri karşıladı. Bakan Işık dernek başkanı ve dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ederek, “Gümüşhaneliler her zaman bulunduğu ortama ayak uyduran ve bulunduğu ortamla hemen kaynaşan insanlardır.  Bugün burada onun sağlamasını yapmış bulunuyoruz” dedi.

ZİYARETİNİZ BİZLERİ ONURLANDIRDI

Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri son derece onurlandırdı ve mutlu etti. Bizler Gümüşhaneliler olarak aynı zamanda Bayburtlu kardeşlerimizi de derneğimizde bulunduruyoruz. Bildiğiniz üzere ne kadar şehirler ayrı da olsa muhabbetimiz onlarla aynıdır” açıklamasında bulundu.

BAKAN IŞIK’A KÖME İKRAM EDİLDİ

Dernek üyeleri tarafından Bakan Fikri Işık’a Gümüşhane’nin meşhur tatlısı olan Köme ikram edildi. İkramın ardından Bakan Işık ve beraberindekiler dernek önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.