Bakanlıktan atölye desteği

Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Merkezinde kurulan atölye tören ile açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleriyle, toplamda  390 bin TL’ye mal olan atölyenin açılışında konuşan Okul Müdürü Murat Sütçü “ Mobilya, el sanatları, yiyecek içecek hizmetleri ve tekstil teknoloji atölyesini kurumumuza kazandıran Milli Eğitim Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakanlıktan atölye desteği
15 Şubat 2019 Cuma 16:43

4 ATÖLYE ÖĞRENCİLERE HİZMET VERECEK
Sanayi kenti olan Çerkezköy’de kalifiye personel yetiştirilmesi için mesleki okullara verilen önem her geçen gün artıyor. Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Merkezinde kurulan dört atölyenin açılışına Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme ve Eğitim Materyalleri Daire Başkanı Ramazan Barın, Eğitim Politikaları Daire başkanı Ahmet Kaya da katıldı. Okul Müdürü Murat Sütçü açılışta yaptığı konuşmasında “ Mobilya, el sanatları, yiyecek içecek hizmetleri ve tekstil teknoloji atölyesini kurumumuza kazandıran Milli Eğitim Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizler bakanlığımızın da desteği ile öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sağlamak, onlara daha iyi şartlarda eğitim verebilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Açılışını daha önceden gerçekleştirdiğimiz mobilya, el sanatları ve yiyecek içecek hizmetleri atölyeleri sonrasında bu atölyemiz ile okulumuzda 4 atölyeye sahip olduk. Milli Eğitim Bakanlığının katkılarıyla 390 bin TL’lik atölyelerin okulumuza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  Atölyelerin açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı. Kurdele kesiminin ardından okul öğrencileri mini bir konser verirken, protokol üyeleri okulun atölyelerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi edindi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.