Bakımevi’nin minikleri doğayı renklendirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğrencileri, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda satranç parkın bulunduğu bölgede yeşil alan düzenlemesi ve bitkilendirme çalışması yaptı

Bakımevi’nin minikleri doğayı renklendirdi
24 Kasım 2017 Cuma 15:29


ÖĞRENCİ, VELİ VE YETKİLİLER KATILDI
Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda satranç parkın bulunduğu bölgede düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ve Müdürlük ekipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek, Bakımevi çalışanları, öğrenciler ve velileri katıldı.



AĞAÇ DİKTİLER, ÇİÇEK ETKİLER

Etkinlik kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğrencilerine ayrılan bölüme 14 adet boylu ağaç, 300 tane çalı, 50 kasa menekşe ve mevsimlik çiçek ekildi.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.