BAL'ayı umutlarına Velimeşe son verdi

Çerkezköyspor, Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Tekirdağ Süper Amatör Lig’ini ilk sırada tamamlayan Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını Şafak Törin'in golü ile önde tamamlayan temsilcimiz, ikinci yarıda kalesinde gördüğü üç golle sahadan mağlup ayrıldı. Çerkezköyspor aldığı mağlubiyet ile Bölgesel Amatör Lig’e veda ederek Süper Amatör Lig'e düştü

BAL'ayı umutlarına Velimeşe son verdi
29 Nisan 2014 Salı 07:59

MAÇA YOĞUN İLGİ VARDI
Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda Pazar günü saat 14.30'da oynanan play-out maçına her iki ekip taraftarlarıda yoğun ilgi gösterirken Çerkezköyspor taraftar grubu Caddeliler de tribündeki yerlerini aldılar. Karşılaşmayı ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Velimeşe Belediyespor Kulübü Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyeleri ile siyasi partilerin temsilcileri izledi.
İKİ EKİPTE
KONTROLLÜ BAŞLADI
Çerkezköyspor - Velimeşe Belediyespor karşılaşmasına iki takım şu on birlerle çıktı: Çerkezköyspor Murat Gümüş, Mehmet Dikmen, Kadir Mert Örentepe, Mehmet Baş, Sergen Sarp, Emirhan Küre, Gökhan Küçük, Şafak Törin, Abdi Karataş, Serkan Akyüz ile Zülküf Ertem. Velimeşe Belediyespor Emin Özdemir, Eser Keser, Okay Yaman, Taner Aksoy, Gökay Alpçoğay, Onur Çelik, Gökşin Çelik, Oğuz Kaptan, Burak Coşkun, Emre Karadağ, Semih Köksal. Karşılaşmaya her iki ekip de kontrollü başladı. İlk dakikalarda her iki ekibin geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
İLK YARIYI
ÇERKEZKÖYSPOR
ÖNDE KAPADI 1-0
Maçın kontrollü başlamasının ardından Çerkezköyspor rakibi karşısında baskı kurmaya çalıştı fakat son vuruşlarda istediğini elde edemedi. Velimeşe Belediyespor da Çerkezköyspor'un baskılı oyununda  kontra ataklarla gol arasa da pozisyona girmekte zorlandı. Çerkezköyspor kurduğu baskı ile aradığı golü karşılaşmanın 24.dakikasında buldu. Kullanılan köşe vuruşuna Şafak Törin çok iyi yükseldi ve kafa vuruşunda topu filelerle buluşturarak Çerkezköyspor'u 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Çerkezköyspor rakibi karşısında ikinci golü ararken Velimeşe Belediyespor ise beraberlik mücadelesi verdi. Çerkezköyspor oyunun bu dakikalarında önde olmanın avantajını kullanmaya çalışsa da başarılı olamadı. Velimeşe Belediyespor skor olarak olmasa da oyunda dengeyi kurdu. İlk devrenin son bölümlerine Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile girildi. İlk devrenin kalan dakikalarından da gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
BASKI SONUÇ VERDİ 1-1
Çerkezköyspor 1-0'lık skor üstünlüğü ile ikinci yarıya başlarken oyun üstünlüğünü sağlayamadı. Pozisyon olarak ilk yarıya oranla Velimeşe Belediyespor daha iyi bir oyun sergilerken baskısının sonucunu 64. dakikada bulduğu gol ile aldı. Oyuna ikinci devrede giren Mehmet Can Küçük kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere göndererek skora denge getirdi. Velimeşe Belediyespor golün ardından baskısını artırdı. Çerkezköyspor kalesinde gördüğü golün ardından bir türlü toparlanamadı.
ÇERKEZKÖYSPOR  BAL'A VEDA ETTİ
Velimeşe Belediyespor, eşitliği sağlamasından sonra daha baskılı bir oyun sergilerken karşılaşmanın 81. dakikasında Emre Karadağ ile golü bularak öne geçti 1-2. Velimeşe Belediyespor bulduğu üstünlük golü ile sevince boğulurken Çerkezköyspor beraberlik arayışına geçti. Tüm hatları ile risk alan Çerkezköyspor savunmasında açıklar verdi. Velimeşe Belediyespor maçın 90.dakikasında Okay Yaman ile golü bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Maçta başka gol olmayınca Velimeşe Belediyespor karşılaşmadan 3-1 üstünlükle ayrıldı. Bu sonuçla Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Lig’e veda ederken Velimeşe Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.