Balık Av Belgenizi alın

Balıkçılık yapanlar, Çerkezköy İlçe Tarım Müdürlüğü'nce verilen Amatör Balıkçı Belgelerinizi mutlaka alın. Balık tutarken yakalanan Amatör Balıkçı Belgesi olmayan kişilere büyük miktarda cezalar var.

Balık Av Belgenizi alın
27 Temmuz 2007 Cuma 08:20

Amatör olarak sportif balık avcılığı yapan herkesin Balık Avcılığı Belgesi almak zorunda olduğunu belirten Çerkezköy İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, "Sportif amaçlı olarak balıkçılık yapanlara Amatör Balıkçı Belgesi veriliyor" dediler.

Amatör olarak sportif balık avcılığı yapan herkesin Balık Avcılığı Belgesi almak zorunda olduğunu belirten Çerkezköy İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, "Sportif amaçlı olarak balıkçılık yapanlara Amatör Balıkçı Belgesi veriliyor.

Amatör Balıkçı Belgesi almak isteyenler Nüfus Cüzdanı fotokopisi, ikametgah ve 1 tane de vesikalık fotoğraf ile Çerkezköy İlçe Tarım Müdürlüğümüze başvuruda bulunabilirler. Alınan bu belge 2 yıl geçerli olacak. Bu belge ile denizlerde ve iç sularda amatör, sportif amaçlı su ürünleri avcılığı düzenleniyor.

Belge alınırken verilen kitapçık ile de amatör balıkçılık yapanlar nerede, hangi zamanda, ne kadar balık tutabileceklerini ve balık avlamada ne gibi teçhizat kullanacaklar onları öğrenecekler" şeklinde açıklamada bulundular.

BELGESİZ YAKALANAN PARA CEZASI

Amatör olarak balık avcılığı yapanların belgeyi almaları gerektiği, almadan balık avı yapanlara da kanuni olarak cezai işlem uygulanacağını belirten Çerkezköy İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, "Amatör Balıkçı Belgesini sadece Çerkezköy ve Çerkezköy'e bağlı olan belde ve köylerde yaşayanlar Çerkezköy İlçe Tarım Müdürlüğü'nden alabilecekler. Herkes kayıtlı olduğu merkezden bu belgeyi temin edebilir. Belgeyi almadan balık avı yaparken yakalanlar hakkında ise kanuni olarak cezai işlem uygulanacak" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.