BAL’ın tecrübeli stoperi 1911 Çerkezköyspor’da

Süper Amatör Lig’ine iddialı bir şekilde hazırlanan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bozcaadaspor’da iyi bir sezon geçiren 24 yaşındaki stoper oyuncusu İsmail İnan’ı renklerine bağladı. Şampiyonluk hedefi olan bir takıma gelmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden İsmail İnan, “burada sevdiğim ve tanıdığım yönetici büyüklerim var. Onların isteği ve destekleri doğrultusunda tercihimi 1911 Çerkezköyspor’dan yana kullandım” dedi.

BAL’ın tecrübeli stoperi 1911 Çerkezköyspor’da
31 Temmuz 2014 Perşembe 07:46

GEÇTİĞİMİZ SEZON BAL’DA TOP KOŞTURDU
Transfer çalışmalarında önemli bir yol kat ederek nokta transferler gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor takımı Stoper oyuncusu İsmail İnan ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden Bozcaadasspor takımında top koşturan ve başarılı bir sezon geçiren İsmail İnan kendisini 1911 Çerkezköyspor renklerine bağlayan sözleşmeye imza atarak kendisi ve takımı için hayırlı olması temennisinde bulundu.
TAKIMIMIZA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ
Gerçekleşen transfer hakkında konuşan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, “Geçen sene Çerkezköyspor ile aynı ligde mücadele eden Bozcaadaspor’un müdafaa oyuncularından İsmail İnan ile daha önce de görüşmelerimiz olmuştu. Kendisinin Çanakkale Dardanelspor takımıyla ilgili olarak bir transfer görüşmeleri vardı. Bu transfer gerçekleşmeyince kendisiyle bir kez daha görüşerek anlaşma sağladık. Şampiyonluk parolasıyla başlayacağımız ligde takımımıza büyük katkı sağlayacağına inandığımız İsmail İnan için gerçekleşen transferin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
HEDEFİMİZ DAİMA İLERİSİDİR
Gedikoğlu’nun ardından konuşan 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu ise, “artık özverili topçularımızdan birisi de yeni stoperimiz İsmail İnan’dır. Uzun bir mesafeden burayı tercih etmesinin sebebi burada yönetimin şeffaf ve iyi bir samimi kadronun oluşmasından ziyade bir de hedefimizin daima ileri oluşudur. Bu seneden ziyade önümüzdeki seneyi düşündüğümüzü de her platformda dile getiriyoruz” açıklamasında bulundu.
MEVKİSİNİN EN İYİ OYUNCULARINDAN BİR TANESİ
İsmail İnan’ın mevkisinin en iyi oyuncularından bir olduğunu sözlerine ekleyen Çolakoğlu, “Transferinde hiçbir zorluk çıkmadı ve kendisiyle görüştüğümüzde hedefi olan bir takıma gelmekten son derece mutlu olacağını ifade etti. Ayrıca yaptığımız görüşmelerde sevdiğim abilerimin yanında olmaktan ve şampiyonluk için mücadele etmek adına elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Kendisin başarılı olacağına inanıyoruz. Tüm spor camiasının ve Çerkezköy halkının bu vesileyle 1911 Çerkezköyspor yönetimi olarak geçmiş ramazan bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELMEKTEN DOLAYI SON DERECE MUTLUYUM
Çanakkale Dardanelspor takımının alt yapısından yetişen stoper İsmail İnan ise yaptığı açıklamada, “sırasıyla İzmir Gümüşordu, Şirinyerspor, Marmaris İçmeler Belediyespor ve son olarak da geçtiğimiz sezon BAL liginde mücadele eden Bozcaadaspor takımında oynadım. 1911 Çerkezköyspor takımına gelme sebebim hedefi olan bir takım ve şampiyon olmak için geldim. Çerkezköy bildiğim bir yer ve burada yöneticilerden de tanıdığım vardı. Saolsunlar onlarında desteği ve yardımıyla tercihimi bu yönde kullandım. Diğer takım arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen mücadelenin en iyisini sahaya yansıtarak ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Hem kendi adıma hem de 1911 Çerkezköyspor takımı adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
EN İYİ STOPER OYUNCUSUNU TRANSFER ETTİK
1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın’da en iyi stoper oyuncusunu transfer ettiklerini belirterek, hem kulübü adına hem de İsmail İnan adına hayırlı olması temennisinde bulundu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.