Balkanlılar Derneği 1911'i ağırladı

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı, Sitespor müsabakası öncesinde Çerkezköy Balkanlılar Derneği İşletmecisi Nesat Küçük tarafından verilen yemek jesti ile moral buldu. Futbolcu ve teknik heyeti ağırlayan Nesat Küçük yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor takımını maç öncesi ağırlayarak moral vermek istedik. İnşallah başarılı bir sezon geçirirler ve hak eden takım şampiyonluğa ulaşır. Kendilerine tüm maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı

Balkanlılar Derneği 1911'i ağırladı
18 Kasım 2014 Salı 08:11

BALKANLILAR DERNEĞİNDEN YEMEK

Çerkezköy Balkanlılar Derneği işletmecisi Nesat Küçük, Süper Amatör lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımını Sitespor karşılaşması öncesinde yemekte ağırladı. Maç öncesi saat 12.00'da düzenlenen yemek programına 1911 Çerkezköyspor takımı oyuncularının yanı sıra Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Melih Gedikoğlu, Teknik Direktör Suat Akdereli, Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu ile teknik kadro katıldı.
 
BİZE SAHİP ÇIKMALARI MUTLU EDİYOR

Düzenlenen yemeğin ardından 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli, kendilerini kahvaltıda ağırlayan Balkanlılar Derneği işletmecisi Nesat Küçük'e teşekkür ederek, “Bizleri misafir  ederek büyük bir jest yapan Nesat Küçük'e takımımız ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Çerkezköy halkıyla birlikte esnafımızın bizlere sahip çıkarak desteklemeleri bizleri mutlu ediyor. Bizde takım olarak bu desteği ve güveni boşa çıkarmamak adına elimizden gelen çabayı göstererek ligi şampiyon tamamlamak istiyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
ÇERKEZKÖYÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUM

1911 Çerkezköyspor takımına tüm maçlarında başarılar dileyen İşletmeci Nesat Küçük "Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımına moral olması düşüncesiyle böyle bir yemekte kendilerini ağırlamak istedik.Takımımıza Sitespor karşısında başarılar diliyor ve bundan sonra ki maçlarında da Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Yemek programının ardından 1911 Çerkezköyspor oyuncuları, teknik kadro ve Balkanlılar Derneği işletmecisi Nesat Küçük, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.