Banka ATM'leri hizmet vermeye başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından Vatan caddesi Fulya Sokak üzerinde bulunan alanda hazırlanan kabinlerde iki bankanın ATM’si hizmet vermeye başladı

Banka ATM'leri hizmet vermeye başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2020 Salı 13:03


2 ATM KONULDU
Kapaklı’da vatandaşların işlerini daha kolay ve pratik bir şekilde çözebilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Kapaklı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi Fulya Sokak üzerinde bulunan  alana yapılan banka ATM kabinlerinde iki banka hizmet vermeye başladı.
“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİN, “Cumhuriyet mahallesi Vatan caddesinde yerlerini hazırlamış olduğumuz kabinlere Banka ATM'lerimiz gelmeye başladı. Kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de çalışmalarımıza devam edeceğiz.Kabinlerde TESKİ Sumatiklerinin yer alması için TESKİ Genel Müdürlüğü ile ayrıca görüşmelerimiz devam etmektedir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.