Baraj maçı oynayacak

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor, Ligin 25.hafta karşılaşmasında Armutlu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk devre üstün bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor, ikinci yarının başlarında istediği performansı gösteremese de ilerleyen dakikalarda çabuk toparlanarak önemli pozisyonlar yakaladı. 90 dakikanın sonunda gol sesi çıkmazken, ligin bitimine bir hafta kala temsilcimiz ligde kalarak Velimeşe Belediyespor takımı ile baraj maçı oynamaya hak kazandı

Baraj maçı oynayacak
15 Nisan 2014 Salı 07:52

KARŞILAŞMA
 SAAT 14.30'DA BAŞLADI

Çerkezköyspor takımı ligin 25.hafta karşılaşmasında kendi evinde Armutlu Belediyespor takımını konu etti. Pazar günü Mustafa Uğraş Stadında saat 14.30'da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor, 1-Murat, 2-Mehmet Dikmen, 3-Kadir, 4-Mehmet Baş, 6-Vedat, 7-Nazım, 8-Emirhan, 9-Abdi, 10-Serkan ve 11-Şafak ilk on biri ile başladı. Rakip Armutlu Belediyespor takımı ise 91-Ali, 3-Samet, 20-Gökhan, 16-Recep, 28-Tuncay, 77-Ercan, 54-Kemal, 42-Bayram, 93-Burak, 17-Eşref ve 61-Emre ilk on biri ile başladı.
ÇERKEZKÖYSPOR'UN DEFANSINI GEÇEMEDİLER
Müsabaka temsilcimiz Çerkezköyspor takımının vuruşuyla başladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz geliştirdiği etkili ataklarla müsabakanın ilk bölümlerinde etkili olan taraf oldu. Kanatları iyi kullanan temsilcimiz rakip kalede yakaladığı önemli pozisyonları cömertçe harcayarak öne geçme şansını elinin tersiyle itmiş oldu. Rakip Armutlu Belediyespor takımı ise kontra ataklarla atağa çıkarken, Çerkezköyspor'un defansı geçmeyi başaramadı.
ÜST ÜSTE
YAKALANAN POZİSYONLARI
DEĞERLENDİREMEDİLER

Karşılaşmanın 15.dakikasında gelişen Çerkezköyspor atağında topla ceza alanına yönelen Şafak bekletmeden pasını Abdi'ye gönderdi. Topla buluşan Abdi topla buluşarak çektiği sert şutu defans oyuncuları son anda kornere çelmeyi başardı. Müsabakanın ilk bölümleri Çerkezköyspor takımının etkili oyunuyla tamamlandı. 27.dakikada kontra atağa çıkan temsilcimiz Nazım ile gole çok yaklaştı. Sol kanattan ceza alanına giren Nazım bekletmeden çektiği sert şutu kaleci Ali iki hamlede güçlükle kurtarabildi. Bu atağın ardından rakip atağa çıkmak isterken temsilcimiz orta alanda topu kaparak yeniden atağa çıktı. Topla hızla ilerleyen Serkan, ceza alanına yaklaştığı esnada topu sol kanatta boşta olan arkadaşı Abdi'ye gönderdi.
ABDİ BOŞ KALEYE TOPU
GÖNDEREMEDİ

Defans oyuncularını bir bir geçen Abdi kaleciyi de geçerek boş kaleye gönderdiği top az farkla auta gitti. Net gol şansını Abdi ile değerlendiremeyen Çerkezköyspor öne geçme şansını da kaybetti. Oyunun kontrolünü iyice eline alan Çerkezköyspor takımı 30.dakikada Abdi ile geliştirdiği atakta bir kez daha gole yaklaştı. Sağ kanattan ceza alanına giren Abdi, yaptığı ortada arka alanda müsait pozisyonda olan Nazım gelen topu göğsünde yumuşatarak çektiği sert şutu kaleci Ali son anda kurtararak takımına rahat bir nefes aldırdı.
İLK DEVRE GOLSÜZ BERABERE TAMAMLANDI
Çerkezköyspor'un etkili ataklarında kalesinde adeta devleşen Ali, takımını sırtlayan isim olmayı başardı. Kontra ataklarla Çerkezköyspor kalesinde etkili olmaya çalışan Armutlu Belediyespor takımı 42.dakikada sol kanat korner çizgisi önünde faul atışı kazandı. Faul atışından gelen topu iyi takip eden Gökhan, kale direği önünde vurduğu etkili kafa vuruşunu kaleci Murat güçlükle kontrol ederek kornere çelmeyi başardı. İlk devre Çerkezköyspor takımının üstünlüğü ile tamamlanırken, her iki takımda soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.
NET GOL POZİSYONLARINI
CÖMERTÇE HARCADILAR

Armutlu Belediyespor ilk yarıya oranla ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Geliştirdiği ataklarla ikinci yarının ilk 20 dakikalık bölümünde oyunun kontrolünü elini alarak etkili ataklarla geliştirdi. Yakaladığı önemli pozisyonları cömertçe harcayan rakip takım öne geçme şansını da kaybetmiş oldu. Rakibin ataklarını keserek yeniden oyunun kontrolünü eline almayı başaran Çerkezköyspor takımı kanatları iyi kullanarak etkili oyununa kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmanın 77.dakikasında sağ kanatta topla buluşan Şafak ceza alanına yönelerek rakiplerini bir bir geçmeyi başardı. Ceza alanı içine giren Şafak şut çekmek yerine derinlemesine kale önüne pasını çıkardı. Defanstan seken topu iyi takip eden Nazım gelişine çektiği sert şutu son anda defans oyuncuları kornere çelerek mutlak bir golü de engellemiş oldular.
TEMSİLCİMİZ BARAJ MAÇI
OYNAMAYA HAK KAZANDI

Karşılaşmanın son bölümlerinde de etkisini artırarak ataklarına devam eden Çerkezköyspor takımı yakaladığı önemli pozisyonlarda aradığı golü bulamadı. İlerleyen dakikalarda gol sesi çıkmayınca müsabaka golsüz berabere tamamlandı. Ligin bitimine bir hafta kala temsilcimiz ligde kalmayı garantileyerek, Velimeşe Belediyespor takımı ile baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.