Bariyerlere çarparak yan yattı; 1 ölü 3 yaralı

Çerkezköy İstikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan Kasım Sarı yönetiminde ki 06 EM 8722 plakalı kamyonet iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmansın etkisiyle yan yatan araçta şoför Kasım Sarı (61) olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan 3 yaralı ise tedavi altına alınmak üzere Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı

Bariyerlere çarparak yan yattı; 1 ölü 3 yaralı
25 Temmuz 2015 Cumartesi 13:29

BARİYERLERE ÇARPARAK YAN YATTI

Çerkezköy-Büyükçavuşlu arasında kalan yol üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada bir kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı. Kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Çerkezköy’den tem gişeleri istikametine doğru ilerleyen Kasım Sarı yönetiminde ki 06 EM 8722 plakalı kamyonet iddiaya göre seyir halindeyken bir anda bariyerlere çarparak yan yattı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin kasasında bulunan ve elektrik hizmetlerinde kullanıldığı öğrenilen metal borular yola savruldu.

3 YARALI ÇERKEZKÖY DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDI

Olayı gören görgü tanıkları vakit kaybetmeden jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsü Kasım Sarı’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, araç içinde bulunan yaralılar Yakup K. (46), Yılmaz A.(20) ve Mustafa T.(31) Çerkezköy Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

ARAÇ TRAFİĞİ KONTROLLÜ SAĞLADI

Kasım Sarı’nın cansız bedeni araç içinden çıkarıldıktan sonra cenaze aracı ile Silivri Devlet hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. Olay yerine sevk edilen çekici yardımıyla yola savrulan metal parçalar toplanırken, jandarma ekipleri de trafiğin aksamaması için güvenlik önlemleri alarak trafik akışını tek taraflı olarak sağladı. Kazaya karışan kamyonetin olay yerinden kaldırılmasının ardından araç yolu yeniden trafiğe açıldı.

İDDİAYA GÖRE DİREKSİYON KİTLENMİŞ

Diğer yandan iddiaya göre kaza öncesi aracın direksiyonunun kitlendiği ve kazanın da bundan dolayı meydana geldiği yararlılar tarafından söylendiği ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Emrah ÇOĞALAN – Foto: Uğur Can AVCILAR

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.