Başakşehir koleji ön kayıt almaya başladı

3 yıldır ortaokul öğrencilerini liseye hazırlayan Açı Dershanesi, dönüşüm süreci kapsamında Başakşehir Koleji olarak yoluna devam edecek. Başakşehir Koleji Müdürü Demet Kurucu, düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi için ön kayıt almaya başladıklarını söyledi

Başakşehir koleji ön kayıt almaya başladı
04 Mart 2015 Çarşamba 18:46

 KİTLESEL BAŞARIYI YAKALADIK

Başakşehir Koleji Müdürü Demet Kurucu düzenlediği basın toplantısında dönüşüm süreci hakkında bilgi verdi. Açı Dershanesi Kapaklı Şubesi’nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında dershane öğretmenleri de hazır bulundu. Demet Kurucu, yeni dönemde yollarına ortaokul öğrencilerine yönelik Başakşehir Koleji olarak faaliyet göstereceklerini ifade ederek, “Kapaklı Açı Dershanesi olarak 2012-2013 ve 2013-2014 TEOG sonuçlarında,  bireysel başarının yanı sıra yüzde 90’ın üzerinde yerleştirme oranıyla kitlesel başarıyı yakaladık” diye konuştu.

VİLLAYI DERSHANE BÜNYESİNE KATTIK

Kurucu, dönüşüm süreci kapsamında dershane binasının dersliklere dönüştürüleceğini sözlerine ekleyerek, “5-6-7 ve 8’nci sınıflara yönelik eğitim-öğretim faaliyeti gerçekleştirilecek. Sınıflarımız en fazla 20 kişilik olacak. Kolejimizde bilgisayar laboratuarı, resim-müzik sınıfı, teknoloji ve tasarım atölyesi ve kapalı yüzde havuzu bulunuyor. Dershanenin bitişiğindeki villayı, arazisi ile birlikte kolej kullanımına kattık. Öğrencilerimiz kolejde tüm sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecek. Eğitim sektöründe en büyük amacımız öğrencilerimizin mutluluğudur bu mutluluğu başarıyla pekiştirme adına kurum olarak her zaman öğrenci, öğretmen, veli diyaloğunu en üst düzeyde tuttuk” dedi.

GEÇİCİ SÜREÇ TAMAMLANDIĞINDA KESİN KAYITLARI ALACAĞIZ

Kurumun eğitim ve öğretimi sağlam bir temele oturtmayı bunu yaparken de en iyi İngilizceyi en üst düzeyde öğretmeyi amaçlamadıklarını belirten Demet Kurucu, “Biz Kapaklı Açı Dershanesi olarak bilgi birikimi ve donanımımızla en üst düzeyde kendini yetiştirmiş personelimizle bu alanda uzmanız. Her bireyin öncelikle ilköğretim aşamasında iyi bir eğitim almasını hedefliyoruz. Başakşehir Koleji olarak 2015-2016 eğitim öğretim döneminde tam gün eğitim vereceğiz. Şimdiden ön kayıt almaya başladık. Geçiş süreci tamamlandığında kesin kayıtları alacağız” açıklamasında bulundu.

LOGO’YU YAPAN VARICIER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Demet Kurucu, devlet teşviki ile ilgili tüm velilere ücretsiz danışmanlık sunduklarını belirterek, koleji her velilinin gezebileceğini ifade etti. Kurucu ayrıca, şirket logosunun tasarımını Çerkezköy eski Kaymakamı, Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer’e ait olduğunu söyleyerek, Kaymakam Varıcıer’e teşekkür etti. 


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arda - 7 yıl önce
fiyatlarınızı ogrenebılırmıyım