Başakşehir’den yine büyük bir başarı

TEOG sınavının ardından şampiyonlar da belli olmaya başladı. Resmi olmayan sonuçlara göre Kapaklı Özel Başakşehir Koleji öğrencilerinden Aylin İbrahimoğlu ve Emre Alkım Aydil tüm sorulara doğru yanıt verdikleri ifade edildi

Başakşehir’den yine büyük bir başarı
05 Mayıs 2016 Perşembe 08:59

BAŞARI EKİP ÇALIŞMASI RUHUYLA ELDE EDİLDİ

Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun ve Kolej Genel Müdürü Demet Kurucu düzenledikleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kolej kurucusu Mustafa Dursun, “Başakşehir Koleji TEOG sınavında başarısını arttırarak liderliği elinde tuttu. Kasım ayında yapılan TEOG sınavının sorularına göre bu sınavda soru zorluğunun artmasına rağmen Başakşehir Koleji öğrencilerinin sınav başarısındaki yükseliş göze çarptı. Bu başarı sistemli, disiplinli ve ekip çalışması ruhuyla elde edildi” dedi.

BAŞARIDAN DOALYI MUTLU OLDUK

Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavında, iptali için başvurulan soru dışında diğer soruların hepsini doğru cevaplamış iki öğrencileri olduğunu söyleyen Dursun, okul olarak ilk yıllarında pekiştirdikleri bu başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

RESMİ OLMAYAN SONUÇLAR

Mustafa Dursun konuşmasının devamında ise, “Resmi olmayan sonuçlara göre, tartışılan İnkılap Tarihi sorusu dışındaki tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye’de derece yapanlar arasında yer alan Aylin İbrahimoğlu ve Emre Alkım Aydil başta olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Başakşehir Koleji’nden 82 öğrenci sınava girdi ve bu öğrencilerden 32 tanesi en az bir dersten tam doğru yaptı. Ders başına ortalamalarda ise Türkçe 15,80 , matematik 11,64 , fen bilgisi 15 , inkılap tarihi 17,14 , İngilizce 14,80 , din kültürü 18,24 doğru ortalamasıyla Türkiye geneline göre başarılı bir sınav geçirdik. Sınava giren öğrencilerden ilk 10 öğrencimizin doğru ortalaması 116,7 , ilk 20 öğrencimizin 112,3 , ilk 30 öğrencimizin 109,7 , ilk 40 öğrencimizin 106,2 , ilk 50 öğrencimizin ise 103,9’dur” ifadelerini kullandı.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.