‘Başarı belgesi’ Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’

Tekirdağ Valiliği’nin Çerkezköy’deki ilköğretim okulları arasında yaptığı genel değerlendirme sonucu en yüksek puanı alan Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirildi

‘Başarı belgesi’ Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’
11 Ocak 2011 Salı 00:00

Tekirdağ Valiliği’nin Çerkezköy Merkez’deki ilköğretim okulları arasında yaptığı ve binanın fiziki şartları, temizlik, eğitim kalitesi, öğretmenler, sınıfların durumu gibi konuların dikkate alındığı değerlendirmede en yüksek puanı alan Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirildi.
    GOP İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül elde ettikleri başarıda velilerden hizmetlilere kadar herkesin payı olduğunu belirterek, "Eğitim hayatına yeni başlamış bir okul olmamıza rağmen kısa bir sürede bu başarıyı yakalamamız tesadüf değildir. Fazlası ile hak ettiğimize inanıyorum. Gururluyuz ve çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

EKİP ÇALIŞMASINA DİKKAT ÇEKTİ
    Okulun açıldığı ilk günden beri planlı, düzenli ve özverili çalıştıklarını ifade eden Kırmızıgül, "Tüm bunların sonucunda başarıya imza attık. 2006-2007 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda vizyonumuzu ‘Geleceği doğru yerden yakalamanın adresiyiz çünkü gelecek bizim işimiz’ şeklinde belirlemiştik. Vizyonumuza uygun adım ilerlemeye devam edeceğiz" diye kaydetti.
Yılmaz Kırmızıgül elde ettikleri başarıyı ekip çalışmasının bir sonucu olduğuna dikkat çekerek, "Bu başarıda yardımcı hizmetlilerimiz, okul aile birliği üyelerimiz, sınıf annelerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul yönetimi hepimiz pay sahibiyiz. Bu başarıyı kazanmamızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" ifadesini kullandı.

İŞİMİZ ARTIK DAHA ZOR
    4 yıl içinde bu noktaya gelmelerinin kendileri için büyük mutluluk olduğunu dile getiren Kırmızıgül, başarılarının devam edeceğine inandığını vurgularken, bundan sonra işlerinin daha da zorlaştığını çünkü elde ettikleri başarıyı daha da yukarı taşımalarının gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.