Başarı Teşkilata, başarısızlık bana ait

22 Temmuz Genel Seçimleri'nin genel bir değerlendirmesini yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy'de MHP'nin aldığı oyun normal olduğunu fakat 1. sıra adayının Çerkezköy'den olması nedeni ile oy patlamasının beklendiğini belirterek, "Yine de Çerkezköy'den birisini Meclise taşıdık.

Başarı Teşkilata, başarısızlık bana ait
13 Ağustos 2007 Pazartesi 08:31

Eğer ortada bir başarısızlık varsa bunun sorumluluğu tamamen bana aittir. Yok eğer ortada bir başarı varsa bu başarı İlçe Teşkilatının, Kadın Kollarının, delegelerimizin ve üyelerimizindir" dedi. 22 Temmuz seçimlerinin artık geride kaldığını ve 1.5 yıl sonra yapılacak olan Genel Seçimlerin startını verdiklerini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, MHP'den Aday Adayı olmayı düşünen Başkan Adaylarının ve Meclis Üyelerinin Ramazan ayına kadar Teşkilatlara gelerek, görüşlerini paylaşmalarını istedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

22 Temmuz'da yapılan Genel Seçimlerde MHP Genel Merkezi'nin İl Başkanlığı'nın ve İlçe Başkanlıklarının teveccühleri ile Tekirdağ'ın 1. sıra adayının Çerkezköy'den gösterilmesinin İlçe Teşkilatı'nın, Belde Teşkilatlarının, Kadın Kollarının, Delegelerin, Üyelerinin ve Çerkezköy halkının bir başarısı olduğunu söyledi.

MHP'nin Tekirdağ 1. sırasını Çerkezköy'e vermesi nedeni ile MHP Genel Merkezi'ne, İl Başkanlığı'na, İlçe Başkanlıklarına, Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na ve Belde Başkanlıklarına çok teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, ayrıca seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlayan Çerkezköy Kaymakamına, İlçe Seçim Kuruluna, Emniyet Müdürlüğü'ne ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na teşekkür etti.

OY PATLAMASI BEKLİYORDUK

MHP'nin Tekirdağ 1. sıra adayının Çerkezköy'den olması nedeni ile oy patlamasının yaşanmasını beklediklerini ifade eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Çerkezköy'de oylarımız normalde kaldı, beklediğimiz oy patlamasını yapamadık diye düşünüyorum. Çerkezköy'de partimiz sadece taban oylarını aldı diye düşünüyorum. Seçimden sonra İlçe Başkanı olarak, İlçe Teşkilatı olarak nerede hata yaptığımızı düşünmeye başladım ve çıkardığımız sonuçta biz Çerkezköy halkına ve kamuoyuna bu konuyu yeterince anlatamadık. Adayımızı iyi tanıtamadık. Bunmda Çerkezköy halkının ve seçmeninin bir suçu yok.

BAŞARISIZLIK VARSA BANA AİT

Eğer ortada bir başarı varsa bu İlçe Teşkilatı'nın, Kadın Kollarının, Üyelerimizin ve Delegelerimizindir. Eğer ortada bir başarısızlık varsa bunda tüm sorumluluk ise bana aittir" dedi.

HEDEF YEREL SEÇİMLER

Seçimin ardından geçen 15 günlük sürede istirahat ettiklerini ve dinlendiklerini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Şimdi yaptığımız bu istirahatın ardından 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalara başladık. İlçe ve beldelerdeki Belediyelerde iktidara gelmek için adaylarımızı, meclis üyelerimizi belirlemeye, onları değerlendirmeye başladık" dedi.

MHP'nin 2009 yılındaki Yerel Seçimlerde MHP'nin çıkaracağı Belediye Başkan Adayları, Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Adayları ile oy patlaması yapacağını ve iktidara geleceğini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Nasıl Çerkezköy'e 1. sırayı aldıysak yapılacak olan Yerel seçimlerde de ilçe, belde belediye başkanlıklarını alacağız. Adaylarımız ile, ortaya koyacağımız projeler ile ufkumuzdaki hayaller ile bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

ADAYLIK DÜŞÜNENLERE RAMAZANA KADAR SÜRE

Ramazan ayına kadar Yerel Seçimlerde aday adayı olmayı düşünen isimlerin partilerine, teşkilatlarına uğramalarını isteyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Aday adaylığını düşünen isimler Ramazan ayına kadar gelip bize bildirsinler ve adayın belirleneceği güne kadar kardeşce çalışalım ve adayımız belirlendikten sonrada aynı çalışma temposunu arttırarak sürdürelim, adayımızın etrafında kenetlenerek, yerel yönetimlerde iktidara gelelim. Bunun için ant içtik" dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Partinin kapılarının herkese açık olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Partimize kim katılacaksa kapılarımız açık. Kimsenin o aday olacak, bu aday olacak diye düşünmesine gerek yok. Zaten bu düşüncede olanlarla birlikte yürümemiz imkansız. Partimizde aday olmak isteyenler gelirler, çalışırlar, performanslarını ortaya koyarlar. Ondan sonra kararı İlçe Teşkilatımız, delegelerimiz ve üyelerimiz verir" dedi.

ADAYLIĞI DÜŞÜNMÜYOR

Kendisinin yerel seçimlerde adaylığı düşünmediğini şu sözlerle açıklayan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Allah bana adaylığı mecbur kılmasın. Eğer kılarsa çıkar aday adaylığımı açıklarım" diyerek, başka bir aday adayının çıkmaması durumunda yeniden Belediye Başkanlığı için aday olacağı sinyalini de verdi.

ŞAHISLARLA İŞİMİZ YOK

Dr. Veliddin Yılmaz'ın Kapaklı'da MHP'den aday olması durumunda nasıl bakarsınız sorusuna ise MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Türk örf ve adetlerine, partimizin programına uyacak kişilere kapımız açık. Söylediğiniz isim bunlara uyuyorsa sorun yok, uymuyorsa sorun var. Bizim şahıslarla işimiz yok. Bizim hedefimiz 2009 seçimlerinde yerel de MHP iktidarını sağlamak" dedi.

PARTİNİN BAŞARISI ÖNEMLİ

"MHP İlçe Teşkilatı olarak balığı tutar, sofraya koyarız. Yemeği hep beraber yemeyi düşünürüz. Eğer bizimle beraber yemeyi düşünenler olursa kapımız açık, yok yemeği bizimle beraber yemeyecek kişiler olursa kapılarımız kapalıdır. bizim onlarla işimiz olmaz" diyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, önemli olanın kişilerin değil, partinin başarısı olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.