Başarılı 3 sporcudan Başkan Akay’a ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Konya’da düzenlediği Okullar Arası Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda 33 Kiloda Türkiye Şampiyonu olan Kübra Kepenek ve ile 37 kiloda 2. olan Berkan Aslan ve 3. olan Samet Aslan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti

Başarılı 3 sporcudan Başkan Akay’a ziyaret
10 Mayıs 2015 Pazar 20:34

 BAŞKAN AKAY ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ 


Milli Eğitim Bakanlığı’nca Konya’da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda güçlü rakiplerini yenerek 33 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Kübra Kepenek ve Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ile yine 37 kiloda 2. olan Berkan Aslan ve ile üçüncü olan Samet Aslan ile Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyarette bulundular. Aldıkları derecelerden dolayı kendileri gurur duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başarılı sporcuları altın ile ödüllendirdi. 


MİLLİ FORMA GİYERSE LİSANSINI BELEDİYEYE VERMEK İSTİYOR 


Kendilerini yalnız bırakmadıklarından ve desteklerini esirmediklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “Biz diğer illerdeki müsabakalardan derece ile döndüğümüz gibi Konya’da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Yıldızlar Taekvando Şampiyonası’ndan da başarı ile döneceğimize emindik. Çünkü Kübra’ya güveniyorduk. Tabi bu başarıyı bizleri asla yalnız bırakmayan, bizlerin her zaman arkamızda destekçisi olan Çerkezköy Belediyesi’ne de borçluyuz. Kübra eğer ki Milli Takıma girerse Belediyemizin lisanslı sporcusu olarak bundan sonraki spor hayatına devam etmek istiyor. Şimdi sırada Muğla Marmaris’te 12-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Teakwondo Şampiyonası var. Oradaki müsabakalara beş sporcu bir antrenör ile katılacağız. Biz sizlerden aldığımız destekle ve başarılı arkadaşlarımızla orda Çerkezköy’ün adını duyurmak istiyor, elde edeceğimiz başarılarımızı da şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Çerkezköy’ümüzde 10-15 yıl öncesine gittiğimizde müsabakalardan şampiyonluk elde eden yok. Biz bu arkadaşlarımızla güzel bir başarı yakaladığımızı düşünüyoruz” diye konuştu. 


AMACIMIZ BİRİNCİLİKLE DÖNMEK 


Türkiye Yıldızlar Teakvando Şampiyonası’nda Konya’dan Samet Ayaz ve Berkan Aslan’ın 2.’lik ve 3.’lük ile döndüklerini ifade eden Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz ise “Hedefimiz birincilikti, fakat şanssızlıklar dolayısı ile ikincilik ve üçüncülük elde ettik. Bundan sonraki müsabakalara çok daha iyi hazırlanarak hedefimiz birincilik elde etmektir. Marmaris’te düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Teakwondo Şampiyonası’na altı sporcu ile katılacağız. Amacımız oradan birincilikle dönmek” diye konuştu. 


ELDE ETTİKLERİ BAŞARI İLE ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DUYURDULAR 


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduğunu ifade ederek “Kübra’nın ve diğer arkadaşların başarılarından dolayı çok gurur duyduk. Onlar elde etmiş oldukları başarı ile sadece kendi isimlerini değil Çerkezköy’ün adını da duyurmuşlardır. Biz onların daha başarılı olmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çerkezköyümüzde spor tesisi anlamında okullardaki tesis haricinde fazla bir seçenek bulunmamakta. Biz Belediye olarak İstasyon Mahallesi’ndeki atıl durumda bulunan Kapalı Spor Salonu’nun Mayıs ayı içerisinde ihalesini yapıp, Kasım ayı sonu gibi faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Umarım bu spor salonuyla arkadaşlarımız daha iyi çalışma imkanı bulup, başarılarına bir yenisini daha ekleme imkanı bulurlar. Kendilerini almış oldukları başarılarından dolayı tebrik ediyor, gidecek oldukları Marmaris’teki şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.