Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Çerkezköy'deki ilköğretim okullarından biri olan 75. Yıl İlköğretim Okulu Yönetimi, Orta Öğretim Kurumlar Sınavı'nda başarılı olarak, Türkiye'nin başarılama sırasında yüksek başarısı olan okullarını kazanan 6 öğrencisine çeşitli hediyeler verdi.

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
11 Ağustos 2007 Cumartesi 07:59

Ortaoğretim Kurumlar Sınavı'na 165 öğrencisi giren 75. Yıl İlköğretim Okulu Çerkezköy Birincisini çıkarırken toplam 56 öğrencisi de çeşitli okulları kazandı. 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda eğitim görerek Ortaöğretim Kurumlar Sınavı'na giren öğrencilerden 1 tanesi İstanbul Erkek Lisesi'ni kazanırken, ikisi Tekirdağ Fen Lisesi'ni, ikisi Anadolu Öğretmen Lisesi, 30 tanesi Anadolu Lisesi ve 21 tanesi de çeşitli meslek liselerini kazandı.

BAŞARILARINI KUTLADI

Okulu kazanmakla herşeyin bitmediğini belirten 75. Yıl İlköğretim Okul Müdürü Önder Ayaz, "Öncelikle öğrencilerimizi almış oldukları başarılardan dolayı kutluyorum. Önemli olan kazanmak ama bu yeterli değil. Bundan sonra da düzenli ve planlı çalışarak iyi bir üniversitede iyi bir bölüm kazanmak önemli. Öğrencilerimiz tekrardan kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

HEDİYELER VERİLDİ

75. Yıl İlköğretim Okulu Yönetimi Ortaöğretim Kurumlar Sınavı'nda yüksek puan alarak Fen Lisesi'ne, Anadolu Öğretmen Lisesi'ne ve Fen Lisesi'ne girebilecek puanı alan fakat ailevi nedenlerden dolayı Anadolu Lisesi'ne giren öğrencilere hediyeler verdi.

KİMLER HEDİYE ALDI?

Ortaöğretim Kurumlar Sınavı'nda Çerkezköy birincisi olan ve İstanbul Lisesi'ni tercih eden Sezer Seçkin'e cep telefonu hediye edilirken, Tekirdağ Fen Lisesi'ni kazanan Besra Hazal Yeşil ve Ezgi Kayan'a, Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazanan Elif Aydın'a, Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazanan Meltem Topçu'ya ve birçok fen lisesine puanı yeten fakat ailesinin işi yüzünden Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'ni kazanan Damla Boztaş'a da birer küçük altın hediye edildi.

BAŞARILARININ SIRRI PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞMA

Planlı ve programlı çalışmakla başarı sağladıkları konusunda hem fikir olan öğrenciler bundan sonra Ortaöğretim Kurumlar Sınavı'na girecek olan ve başarı sağlamak isteyen öğrencilere planlı ve programlı çalışmanın faydalı olduğu ve sınavlarda heyecan yapılmaması gerektiği hakkında mesajlar verdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.