Başarılı oldular, laptop aldılar

Geçtiğimiz aylarda yapılan 2007 OKS Sınavı'nda Çerkezköy genelinde ilk 4 sırayı alan ve Türkiye genelinde de ilk 1000 arasına giren 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi OKS Çerkezköy birincisi Sezer Seçkin, Sanayiciler İlköğretim okulu öğrencisi OKS Çerkezköy ikincisi Cem Mert Dallı, Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencileri OKS Çerkezköy üçüncüsü Sibel İnceoğlu ve OKS Çerkezköy dördüncüsü Okan Katı'ya Kapaklı Belediyesi tarafından laptop hediye edildi.

Başarılı oldular, laptop aldılar
31 Temmuz 2007 Salı 08:34

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın makamında gerçekleştirilen törene, okul müdürleri, aileler ve öğrenciler katıldı.

MANDALI TEBRİK ETTİ

Dereceye giren öğrencilere ödül değil, bilgi dağarcığına birşeyler eklemeleri için hediye verdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Çocuklarımızı bu şekilde derece almış olarak görmek bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızın gelecekte iyi yerlerde olacağını şimdiden görür gibiyiz.

BAŞARILARI DEVAM EDECEK

Çocuklarımızın sabırlı olacaklarına inanıyorum, çünkü sabırlı olmasalardı ilk sıralarda yer alamazlardı. Almış oldukları bu başarıdan dolayı kendilerini kutluyorum. Bu çocuklarımızın ileriye dönük başarılar elde edeceklerini gördük, bundan sonrada bu tür başarı elde edeceklerinden hiç şüphem yok.

BİZLERİ MUTLU ETTİ

Bu öğrencilere bizim verdiğimiz ödül değil, bilgi dağarcıklarına birşeyler eklemek için bir hediye. Sizin çocuklarınız, bizim çocuklarımız. Türkiye'deki 73 milyon nüfus arasından Çerkezköy ve Kapaklı yöresinden bu kadar başarılı öğrencilerin çıkması bizleri mutlu etti, inşallah önümüzdeki senelerde de güzel dereceler alan öğrencilerimiz olur.

ÖĞRETMENLERİ VE AİLELERİ DE TEBRİK ETTİ

Tekirdağ ve Türkiye genelinde başarı elde eden öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Bu çocuklarımızın başarılı olmasında emeği geçen başta öğretmenleri ve aileleri olmak üzere herkese teşekkür ediyor ve böyle başarılı çocuklar yetiştirdikleri için kendilerini kutluyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve okul Öğretmenleri dereceye giren 4 öğrenciye hediye laptoplarını teslim ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.