Başarılı Satranç Sporcularından Akay’a teşekkür ziyareti

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda kategorisinde şampiyon olan Elif Dila Kebir ile kategorisinde Türkiye 7’ncisi olan Bartu Arı, Çerkezöy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başarılı Satranç Sporcularından  Akay’a teşekkür ziyareti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Şubat 2022 Cuma 11:26

22–29 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda 7 Yaş Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Elif Dila Kebir ile 12 Yaş Genel kategorisinde Türkiye 7’ncisi olan Bartu Arı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Satranç Antrenörü Remzi Yakut, Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilcisi Ceylan Aslan, satranç sporcularımızdan Elif Dila Kebir’in babası Atalay Kebir ve Bartu Arı’nın annesi Dilber Arı da yer aldı.

KEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

   Şampiyonaya Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı olarak 14 sporcu ile katıldıklarını kaydeden Antrenör Remzi Yakut, “Turnuvaya 81 ilden 2 binin üzerinde sporcu katıldı. Sporcularımızdan Elif Dila Kebir 7 Yaş Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcumuz, 20-30 Nisan 2022 tarihlerinde Rodos’ta yapılacak olan Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla kentimizi ve ülkemizi temsil edecek” dedi.

ARI MİLLİ TAKIM HAVUZUNA SEÇİLDİ

   Remzi Yakut: “12 Yaş Genel kategorisinde yarışan Bartu Arı da Türkiye 7’incisi olarak Milli Takım havuzuna seçildi. Kasım ayında Antalya’da, ülkemizin ev sahipliğinde Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası düzenlenecek. Bu turnuvaya da Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz bünyesindeki tüm Milli sporcularımız ile katılım sağlayacağız. Bu vesile ile kentimizde satranç sporunun tanıtımına ve sporcularımıza katkılarından dolayı Akay’a teşekkür ederiz” diye konuştu.  

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirterek, “Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle göğsümüzü kabartan, kentimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.