Başarılı sporculardan Kaymakama ziyaret

Turkish Open Teakwon-do Turnuvası, 2. Kulüpler Avrupa Teakwon-do Şampiyonası ve Dünya Mücadele Sanatları Festivali müsabakalarına katılıp dereceye giren sporcular, antrenörleri ve okul müdürleri ile beraber Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ettiler.

Başarılı sporculardan Kaymakama ziyaret
18 Aralık 2014 Perşembe 17:41

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, “Sizler altın çocuklarımızsınız. Çerkezköyümüzün adını tüm Türkiye’ye hatta Dünya’ya duyuruyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. İlçemiz adına sizleri tebrik ediyorum. Başta aileleriniz olmak üzere antrenörlerinize ve öğretmenlerinize de teşekkürlerimi iletiyorum. Başarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Biz geleceğimiz olan gençlerimizin ve çocuklarımızın spor, müzik ve güzel sanatlarla ilgilenmelerini istiyoruz. Bu amaçla Çerkezköyümüze Gençlik Merkezi kazandırmak amacıyla başlattığımız inşaat devam ediyor. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde hizmete açılacağını umuyoruz” dedi.

KAYMAKAM TEBRİK EDİP ÖDÜL VERDİ

Turkish Open Teakwon-do Turnuvası’nda 33 Kg’da 2. olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Samet Ayaz, Turkish Open Teakwon-do Turnuvası’nda Bayanlar 33 Kg’da 2. olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Kübra Kepenek, 2. Kulüpler Avrupa Teakwon-do Şampiyonası’nda Milli Sporcu olan Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Şahin Yiğit, Dünya Mücadele Sanatları Festivali 65 Kg’da 1. olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Bahadır Büyükcambaz’a Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından çeşitli hediyeler verilip, öğrenciler tebrik edilirken, antrenörlerini ve okul müdürlerini de tebrik etti.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.